Litinový hrnec berndes 24cm

Hodnocení produktu: 1 (recenze). Možno skladovat v mrazničce. Vhodné do trouby při teplotě až 280°C. Poklice ani úchopy nepálí při použití na plotýnce. Dnes ušetříte 7Kč díky slevě.


KitchenAid litinové nádobí vytváří dokonalé spojení mezi Vaším sporákem a jídelním stolem, protože můžete.

Masivní konstrukce zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou dobu udržení teploty. Na všechny typy sporáků i do trouby. Do obchoduPánvičky a nože. Značka berndes již více než let kombinuje ty nejlepší materiály s elegantním vzhledem a zpracováním.


Berndes si však můžete na našich prodejnách vybrat až do 14. Hrnec moderního tvaru s poklicí z kvalitní litiny vhodný pro všechny typy ohřevu včetně indukce. Zvolit mohou ze dvou litinových hrnců a pestré nabídky keramických zapékacích misek.


Celou sadu pak doplňuje stěrka spolu s vařečkou. Albert dlouhodobě věnuje svou pozornost nejen výběrovému sortimentu potravin, ale též kvalitě pojící se s jejich přípravou.

Hrnce Berndes jsou vyráběny z litiny, díky . V jediném přehledném dokumentu. Veškeré litinové nádobí je v postprodukčním procesu máčeno v rostlinném oleji, a tedy připraveno pro okamžité použití. Litinove-nadobi-zodpovidame-Va. CENA 99- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 30.


Všetky informácie o produkte Hrniec Berndes B. PURE hrniec 24cm , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Berndes B. Prodám originální nový nepoužitý litinový hrnec La Cocotte, zn. Hrnec je vyroben ze smaltované litiny a má speciální hladké keramické dno. Smaltovaná litina má dlouhou. Výška hrnce je 15cm a. Nabízíme smaltované litinové nádobí – všechny výhody masivní litiny na všech zdrojích tepla jsou umocněny nepřilnavým smaltovaným povrchem. Je velmi odolné, nerezaví, po zahřátí dlouho udrží teplo a tak je . Aukce v kategorii Dům a zahrada obsahující výraz litinový na největším katalogu českých online aukcí.


Kulatý litinový kastrol Berndes Předmětem aukce je velice pěkný nepoužitý litinový kastrol zn. Kastrol má průměr cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.