Kavárna sofie jeseník

Oblíbené místo milovníků všeho sladkého. Vyberte si z tradičních zákusků vyrobených přímo v našich lázních nebo se vůbec nerozmýšlejte a rovnou. Za pěkného počasí otevíráme také přilehlou venkovní terasu, jenž nabízí překrásný výhled na panorama Hrubého Jeseníku a venkovní promenádu lázní. Nebo se vůbec nerozmýšlejte a rovnou se zakousněte.


Ves km vyhledat dopravní spojení.

Great view from the teracce (mountains, the old sanatorium and the park), average coffee. První muzeum stavebnice Lego na Moravě a ve Slezsku otevřeli v Jeseníku. Pondělí, : : : : Úterý, : : :. Níže najdete adresu, otevírací dobu a další podrobnosti. Priessnitzovy léčebné lázně a. Tell people what you think.


Be the first to review this!

Dříve na místě kavárny stával oblíbený mléčný bar. Děti v Jeseníku mají k dispozici tři lázeňské domy, sportovní vyžití, animátory a tým léčebných odborníků, účastnit se mohou speciálního dětského programu Veselé lázně. V rámci tradičních říjnových oslav narození zakladatele lázní bude v kavárně Sofie otevřena nová dětská herna. Celé Jeseníky , Jesenicko, Šumpersko, Bruntálsko . Plánování trasy od Mapy. Vyzkoušejte náš plánovač tras.


Kinokavárna Sofie v lázních Jeseník nabízí rodičům s dětmi novou hernu s bludištěm, skluzavkami, bazény s balónky a dětským kinem. Takto je pojmenována známá kinokavárna Sofie , jejíž prostory jsou podřízeny především potřebám dětí a jejich rodičů. Jeseník má díky místním lázním nové lákadlo pro turisty. JP Skulina mezi stromy Hrubý Jeseník by R. Penzion Sofie Malá Morávka - ubytování v Malé Morávce, penzion poblíž skiarelál a hotel Kopřivná, Karlov pod Pradědem. Pension nabízí kvalitní a levné ubytování.


Photo-sharing community. Discover the world through photos. Cukrárna Sofie - vychutnejte si kvalitu. Fruitisimo, svatební a jiné slavnostní dorty, pravé domácí vázané.

Bezruč 1m verkeersverbindingen . GRÄFENBERG WALKING 14:- 17:Infocentrum POHÁDKOVÁ BABIČKA 16:Kavárna Sofie TANEČNÍ VEČER S PETREM WEISEREM 19:- 22:Zimní zahrada. PROCHÁZKA PO PRAMENECH 16:- 17:30 . Mělo by jít o první muzeum tohoto druhu na Moravě a ve Slezsku. Buduje se v prostorách pod kavárnou Sofie. Muzeum, které bude patřit do okruhu muzeí v Praze, Kutné Hoře, Špindlerově Mlýně a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.