Výroba papírových krabiček na míru

Pokud vás tedy zajímá, jak probíhá zakázková výroba papírových krabic , přijeďte se k nám podívat. Náš výrobní program vlnitých lepenek vychází z mezinárodního katalogu konstrukcí FEFCO, ale vždy zároveň dbáme na individuální potřeby našich zákazníků. Jedině tak jim totiž můžeme dodávat krabice na míru , které . Výrobu jsem schopni realizovat již od několika málo kusů bez nutnosti investice do výsekový nástrojů.


Luxusní dárkové krabičky.

Krabice a kartony na míru. Dokážeme Vám na míru vyrobit krabice již od malého množství, aniž byste museli investovat do výsekové desky. Ve velmi krátké hlůtě jsme schopni Vám vyrobit krabici dle Vašich požadavků. Neváhejte se na nás obrátit . Nabízíme kompletní polygrafický servis, výrobu papírových a PVC obalů na zakázku - kartonáž, krabice, krabičky , sáčky.


Standardní sortiment krabic na e -shopu zahrnuje především klopové krabice, boxy a zásilkové a poštovní krabice. Na zakázku vyrábíme libovolné rozměry s možností potisku, i speciální kompletní obaly na míru včetně vnitřního vybavení krabice. Kartonáž Michálek - zabýváme se výrobou a prodejem kartonových obalů na zakázku.

Naše kartonáž Vám vyrobí přesně takový obal, jaký budete potřebovat. Zhotovíme pro Vás krabice, lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku! Rajapack Vám vyrobí potištěné papírové krabice na míru s různým potiskem, rozměrech i barvách! Velikost, forma, barva, text či tisk s logem. Záleží čistě na Vás jaká specifika si určíte pro Vaše obaly na míru : Zrealizujeme pro Vás krabice na zakázku dle Vámi zvolených rozměrů i provedení dle fefco, jako je např.


Vyrábíme standardizované přepravní obaly dle katalogu FEFCO, luxusní obaly, obaly na křehké zboží - sklo, porcelán, keramiku, papírové reklamní předměty. Vyrábíme krabice, papírové krabice, klopové krabice, krabice s víkem, kartonové obaly a další. Svěřte se do rukou profesionálů ve své profesi. AKART 1 obalové služby.


Obaly a krabice na míru vaší značce. Potiskneme vaše obaly a krabice individuální grafikou, takže bude co nejvýstižněji prezentovat vaši vizi a značku. Máme kompletní sortiment obalů podle mezinárodního standartu. Od návrhu přes vzorek až po hotový výrobek na míru.


Možnost uskladnění obalů a . Kromě naší stálé nabídky kartonových krabic vám nabízíme také výrobu krabic a krabiček na zakázku. Na základě vaší poptávky vám v co nejkratší možné době zašleme cenovou kalkulaci krabic a případných výrobních nákladů.

Zajistit můžeme výrobu krabic z 3-, 5- nebo 7- vrstvé vlnité lepenky hnědé . Vyhotovíme obaly a krabice na míru. Máme přes let zkušeností a tým specialistů. Výroba krabic na míru podle Vašich výrobků. S vlastním motivem nebo logem.


Již více jak dvacet let patříme mezi výrobce a dodavatele kvalitních obalů z vlnité lepenky a papírových krabic. Dostatek zkušeností, vůle inovovat i zázemí s nejmodernější technologií nám umožňuje neustále rozšiřovat portfolio nabízených obalů a nabízet dokonce výrobu krabic na zakázku. Ke každé svěřené zakázce . Hlavní činností společnosti Kartonáž TERMIL s. Výrobu papírových krabic nabízíme různých tvarů a velikostí. Tu poskytujeme našim zákazníkům v podobě klasických konstrukcí, které si můžete vybrat z FEFCO katalogu na našich stránkách, nebo nabízíme krabice na míru dle Vámi zadaných požadavků.


Prodej papírových a kartonových krabic , krabic na stěhování, archvičních krabic. V našem e-shopu naleznete také lepící pásky, fólie, obálky, vázací pásky, . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba LIBENA, výrobní družstvo truhlářů a čalouníků, Ing. Jakub Mašíček, Alena Oklamčáková,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.