Ionizátor bazénové vody

Set pro bazény do 150m3. Elektrolytický systém na úpravu bazénové vody pracuje na bázi řízeného uvolňování iontů mědi, stříbra a zinku, které ničí baktérie a řasy. Přístroje (firma Madekop doporučuje systémy Laguna) pracují na bázi řízeného uvolňování iontů mědi, stříbra a zinku, které ničí bakterie a řasy. Zařízení pracuje v součinnosti s filtrační jednotkou, kde jsou instalovány elektrody.


Desinfekční ionizátor je elektrolytický systém využívající uvolňování iontů mědi a stříbra, čímž nahrazuje nutnost složitě ošetřovat bazén proti nežádoucím bakteriím a řasám.

Tento systém ušetří 75– potřebných chemikálií k ošetřování bazénové vody. Nechcete používat bazénovou . Ionizátor vody v bazénu Blue Lagoon digitální. Dalším trendem, který u nás zaznamenává velký nárůst, je kombinace slané vody a přelivového bazénu,“ uvedla Lenka Benešová ze společnosti Albixon.


Podle ní dalších asi procent zákazníků z hlediska finančních prostředků upřednostňuje UV lampu nebo ionizátor. U bezchlorové - kyslíkové bazénové chemie . Právě měď je v tomto případě hlavním aktivním dezinfekčním prostředkem , díky čemuž se podstatně sníží spotřeba ostatní bazénové chemie.

Elektroda pro zařízení Laguna, Amur a další Náhradní elektroda pro bezchlorovou úpravu vody - ionizátory Laguna, Amur,… 3Kč. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Bezchlorová úprava bazénové vody ionizátor spolehlivě upraví vodu pomocí uvolňování iontů mědi a stříbra.


Funguje na bázi automaticky řízeného uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody. Tento proces pak spolehlivě zabraňuje tvorbě řas, bakterií, virů a jiných primitivních organismů. Dezinfekční ionizátor vás zbaví až potřebných chemikálií k ošetřování bazénové vody. Ta pak není cítit po chemických čisticích prostředcích. V případě ionizátoru doporučujeme kontrolovat kromě pH i . Tato nabídka od prodejce plkshop byla archivována dne 4. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Dezinfekce a úprava bazénové vody UV zářením, snížení spotřeby chlóru. Bazénová chemická automatika - pro privátní bazény, automatická měřící a dávkovací stanice. Sama digitálně měří přímo obsah chlóru, příp. Dostupnost: Skladem Cena 10.


Vícejazyčný online slovník.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Pokud bazén využívají především děti, které neustále dovádějí pod vodou, nebo lidé s citlivou pokožkou, je dobré, dát přednost bezchlórové bazénové chemie. V oblasti bezchlorové úpravy mají majitelé bazénů na výběr z několika možností, jsou jimi ionizátor , UV lampa, solinátor a aktivní kyslík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.