Dřevěné stolové nohy

CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov. Dřevěný oválný rozkládací stůl s laminatovou deskou v provední dub, kalwados, koňak, olše, ořech, třešeň nebo wenge. Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ.


V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové stolky. Nábytkové nohy , nohy k nábytku, úchytky, dřevěné nábytkové díly.

Nabízíme dřevěné nábytkové díly. V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové . K sestavení stolu se Vám budou skvěle hodit nohy ke stolům z našeho eshopu. Na výběr máme několik různých délek a mnoho barevných provední tak, aby si každý mohl dopasovat přesně tu stolovou nohu, kterou zrovna potřebuje.


Jejich montáž je jednoduchá. Pokud si chcete sestavit stůl přesně podle . Vše pro tvořivé lidi - naše zákazníky, jejichž požadavkům a potřebám se denně snažíme přizpůsobovat. Najdete u nás podlahové a přechodové lišty, těsnící kartáče, pojezdy pro posuvné dveře, samolepící těsnění, renovační fólie na dveře , dřevěná a nerezová madla, úchytky na nábytek, truhlářské potřeby, rozety na potrubí .

Elegantní jídelní dřevěný stůl je vyrobený v rozkládacím provedení se skleněnou stolovou deskou v dřevěném masivním bukovém rámu. Stolové nohy dřevěné , jednoduché provedení. Podlahový vyrovnávací šroub.


Demontovatelná montážní deska. Vysoká nosnost, snadná montáž a úspora místa. To jsou hlavní výhody a důvody pro použití centrálních noh.


Hledáte-li specifické řešení, jistě si ze seznamu sortimentu vyberete. Centrální nohy čtvercové nebo kruhové, jednoduché i dvojité. Samozřejmostí jsou nejrůznější barevná provedení. Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly. Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA.


Hettich Plastová objímka regulační nohy černá. Dělené stolové nohy mají zvlášť hranol, zvlášť soustružení a jsou spojeny dřevěným ávitovým spojem, který k dělené stolové noze dodáváme. Uvedené ceny jsou pro stolové nohy vcelku. Dřevěné stolová nohy jsou prodávané po páru a jsou již olejované. Designové stolové nohy jsou vhodné pro stoly do kavárny, čajovny, restaurace i dalších.


Kvalitní stolové podnože a stolové nohy na míru představují možnost postavit si stoly či stůl tak jak potřebujete.

Vyberte si stolové podnože a stolové nohypřesně podle Vašich představ. Soustružené dřevěné prvky nábytku mohou mít důležitou roli při výrobě individuálních nábytků do kanceláří, kuchyně, nábytků do obývacího pokoje, pro jídelní stůl nebo pro nábytek do ložnice. Použitím dřevěné nohy na nábytek nebo dřevěné úchytky lze zdůraznit jemné linie nábytku a doplnit celkový vzhled nábytku v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.