Vsakovací tunel garantia

Hospodaření s dešťovou vodou - akumulace, vsakování a retence. Pokud je místní podloží dostatečně propustné, lze využít široké spektrum technických řešení. Systém se skládá z několika Tunelů-Modulů a dvou koncových desek. Umožňuje tak jednoduché dimenzování.


Garantia - vsakovací tunel. Prodlužování je možné z čelní části Sicker-Tunnelu a .

Dešťová voda – sběr, uchování a využití dešťové vody. Zakončení tunelu - ks. Podzemní nádrž CRISTALL. Teleskopická šachta Domschacht.


Lapač střešních splavenin - Geiger (okapová vpusť) s klapkou. Filtrační vrstva z drobného štěrku. Skládají se za sebe do řady nebo i ve více řadách.


Vysoko účinný vsakovací tunel sa využíva na likvidáciu dažďovej vody vsakovaním.

Vďaka jeho únosnosti je možný pojazd aj osobným automobilom. Zkuste to také, služba je zdarma. Slouží k odvodnění střech a zpevněných ploch.


Je součástí systému pro využití dešťové vody, je napoje. Přednáška ze semináře k hospodaření s dešťovou vodou přináší přehlednou rekapitulaci možností a výrobků jak s dešťovou vodou naložit podle současných požadavků, tj. Chybějící návody si u nás, prosím, vyžádejte. Před samotnou instalací je nezbytné zkontrolovat výrobky, zda nedošlo k jejich poškození.


Montáž musí být provedena odborně. DN 1- DN 4pro Rain Bloc. Přechod na hrdlo KG DN 4pro integr. Těsnění ID 4pro pojízdný osobními auty řešení retenční nádrže.


Priestorovo úsporné a nákladovo efektívne. Určené pre vsakovanie dažďovej vody, hlavne v súkromnom sektore a na vidieku. Vsakovací tunel GARANTIA – nevhodnější řešení pro vsakování dešťové vody u rodinných domů. URL: Přejít na webovou stránku.


Označte políčko, pokud chcete získat podrobnější informace. Zadejte údaje do formuláře.

PD PRO PROVEDENÍ STAVBY. PODZEMNÍ NÁDRŽ COLUMBUS, VSAKOVACÍ TUNEL GARANTIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.