Bazar lednice praha

Kč , Praha prodej lednice na vína Prodám malou ledničku na vína, značka Baumatic. Osobní předání na Praze 9. Lednice s mrazákem BOSCH. Rozměry: výška 180cm,šířka 60cm,hloubka 60cm.


V lednici je neoriginální box na ovoce a zeleninu. Dovoz zajistíme, dovoz do Prahy zdarma.

Bazar Praha - nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR. Prodej: lednice , mrazáky, mikrovlnky, sporáky, pračky. Elektrické i plynové varné desky, odsavače par. Chladničky a mrazáky- 3inzerátů.


Na přání je možné dodat nebo namontovat madlo nebo madla v barvě lednice. Prodám lednici Amica, nutný vlastní odvoz lednice se nachází na Praze Petřiny, poličky a šuplíky jsou dané zvlášt v tašce, proto nejsou na fotkách vidět, ale je to vidět na ilustrační fotce, lednice je stará asi roky, není v záruce, z toho skoro roky je odpojená a nepoužívaná, ve velmi dobrém. Pračky – ledničky – sporáky.


Prodej bílé techniky, repasovaná bílá technika, bazar Praha.

Nemáte peníze na nové zařízení? Nezoufejte, máme pro vás řešení! Navštivte náš bazar bílé techniky a ihned si můžete odvézt cokoliv z naší široké nabídky repasovaného . Poskytujeme kompletní servis a dopravu po Praze zdarma!


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Antény a Satelity, Alarmy - SABOL s. Bazar a zastavárna Palmovka Ronkova 1 Praha - Libeň tel. Internetové prezentace Benefitweb. Hlavní město Praha kraj Bazar chladniček, bazar mrazáků. Prodej nové, bazarové chladničky eletrolux, kombinované chladničky, americké lednice , chladničky Zanussi, Gorenje, Wirpool a další.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou chladničku, levný mrazák. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice Praha. Kombinovaná lednice SAMSUNG. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice Praha , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice Praha na Vámi zvolené téma inzerce. Opravy a servis v Praze.


Bazar nábytku Praha - Použitý nábytek a nábytek druhé jakosti v Praze. Náš bazar nábytku najdete v Praze 9. Bazar pod viaduktem - nejširší výběr použitého zboží na karlovarsku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.