Tlaková láhev dusík cena

Certifikát na láhve(nájemné). Informace o výrobku: Instrukce pro výměnu lahve: Uzavřete ventil a vyjměte jej z lahve. Vyměňte poškozené či chybějící těsnění.


Při instalaci nové lahve pevně pomocí rukou zašroub. Naplněná láhev - 2mdusik 9 Pracovní tlak - 200bar.

POSLEDNÍ KUSY 40L LÁHVÍ ZA POHÁDKOVOU CENU. CENA VYŠŠÍ POUZE O 620KČ OD 20L LÁHVE. JEDNOU TAK VELKÝ OBSAH ZA BABKU. Prodáváme naplněné láhve Vámi určeným plynem ČESKÉHO původu. Výrobcem láhví jsou VÍTKOVICE CYLINDERS a. Je to 40L láhev , která se plní na 2BAR a má . Je to 20L láhev , která se plní na 2BAR a má všechny parametry pro prodej v EU.


Láhve jsou určeny pro všechny plyny běžně dostupné na našem trhu.

Popis: Bezešvá ocelová tlaková lahev s náplní HELIA. Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu . Láhev zasíláme pouze přepravní společností Expres. Nová tlaková lahev DUSÍK 20l vč. Balení: tlaková nádoba - hmotnost 20kg.


Obsah: výčepní plyn DrinkGAS N- dusík. Náplň (Ar CO2) zajišťujeme za 49-Kč bez DPH. Cena (od nejnižší), Cena (od nejvyšší), Název (A - Z), Název (Z - A).


Jednorázová bombička s potravinářským COplynem pro tlakování piva. Dostupnost: Skladem - prodejna. Potravinářský plyn N- dusík v balení 10l vhodný k čepování vína.


Bezešvá ocelová tlaková lahev s náplní dusíku (N2). Tlaková láhev DUSÍK 8L s náplní. Součástí dodávky je ochranný klobouček.


Prodam argonovou tlakovou nadobu naplnenou argonem 4. Nabídková cena plynu: 13. Vaše cena : 67- Kč s DPH (55- Kč bez DPH).

Tímto způsobem je minimalizována logistika distribuce naplněných lahví. Proces výroby plynu a plnění lahví je pod pravidelnou kontrolou poskytovatele licence DrinkGAS. Plyn je plněn do tří velikostí lahví s objemem l, . U ostatních položek musí být tlaková láhev (připojení - ventil) plně kompatabilní s běžnými autogeními soupravami, výčepními zařízeními atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.