Oprava ledniček praha 9

Provádíme servis a opravy chladniček a mrazniček všech značek a typů v domácnostech i firmách. Opravy ledniček a chladniček. V pracovní dny do hodin od objednání.


Specializujeme se na záruční i pozáruční servis chladniček a mrazniček značek Baumatic, Beko a Gorenje. Chladničky a mrazničky těchto značek . Potřebujete opravit chladničku?

Rozbila se Vám lednička během svátků, když je všude zavřeno a nevíte, na koho se obrátit? V našem servisu spravíme chladničku ka. Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu ledničky Electrolux získáte . Servis chlazení - průmyslové chlazení, domácí chladničky, mrazničky, autoklimatizace, klimatizace, chladící technika. Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček z Prahy? A pokud hledáte ty nejlepší opraváře ledniček , chladniček a amerických lednic, kteří váš spotřebič dají opět do perfektního stavu, tak jste na správné adrese. Provádíme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané více než značek chladniček-opravíme i tu Vaši!


Naše servisní síť pokrývá celou Českou republiku.

Většina oprav a instalací je započata do hodin od nahlášení . V případě že oprava není provedena při prvním výjezdu, jízdné už není účtováno. Záruční doba námi dodaných dílů je měsíců. Dále poskytujeme prodej nových chladniček a mrazniček z katalogů.


Odvoz starých ledniček a dovoz zakoupených výrobků z velkoskladu je zdarma. Poradíme Vám při nákupu, přístroje . Mám zájem o opravu ledničky guzzanti gz 48. Praha – změnit polohucelá ČR. Info o oprava ledniček brno. Pokud budete kontaktovat Whirlpool na této servisní lince, obdržíte záruku měsíců na všechny náhradní díly zamontované naším technikem.


Neváhejte využít nabízených služeb a oslovte nás. Service and sale domestic fridge and freezer inside of consumer flat. BĚHAVÝ ANTONÍN-SERVIS DOMÁCÍ CHLAZENÍ. GPS souřadnice: 50°06´14. Možnost parkování pro zákazníky na parkovišti přímo před servisem.


Pokud máte problém s ledničkou, mrazničkou či chladícím boxem, neváhejte se na nás obrátit. Provádíme opravy ledniček , průmyslového zařízení i klimatizací v Praze a okolí. Zodpovědný vedoucí: Zdeněk Hýla.

Po-Pá :- 17:Polední přestávka: 12:- 13:hod. Elektroservis Majnuš, Moravskoslezský.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.