Značení regálů

Jak mají být správně označeny regály ve skladu prádla, v archivu, ve sportovním skladu. Jedná se mi o to,jak určit nosnost jednotlivých polic, když je regál vyráběný svépomocí, a kde se dají koupit štítky k označení polic. Bezpečnostní požadavky na regály obsahuje pouze nařízení vlády č. Katalog - Značení budov, prostorů a vstupů - Značení ve skladech - Značení regálů.


Regálové značení z naší nabídky představuje nenákladné a efektivní řešení pro sklady a kanceláře.

Nabízíme samolepící a magnetické regálové značení. Držáky štítků jsou ideální pro označování polic a regálů. Odklápěcí přední strana regálového značení. Materiál: plastová tabulka, samolepicí fólie.


Teplotní odolnost: do ºC, do ºC. Skladem více než ks . Kategorie bezpečnostní tabulky, zákazové bezpečnostní tabulky, příkazové tabulky, výstražné tabulky, fotoluminiscenční, bezpečnostní pásky pro bezpečnost práce, BOZP - Tabulky značení regálů , skladů. Přehled ve skladu či dílně Vám usnadní magnetické informační kapsy, pásky a štítky.

Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice. Požární deky - roušky Těsnící prostředky Havarijní soupravy Chemická světla . V naší firmě dávám momentálně dohromady seznam regálů , včetně jejich uváděné nosnosti a případné dokumentace. Kontrola momentálně nefunguje zcela korektně.


V současné době odhaduji, že dokumentace je zde pro minimum námi používaných regálů a ani neodpovídá systém značení. Proto bych chtěl znát Váš . Zásady bezpečné manipulace, která nabyla účinnosti k 1. Samolepicí držáky etiket slouží pro snadnou orientaci a značení regálů , produktů či jiných věcí v kancelářích, skladech i výrobních závodech. Systém nabízí rychlou a jednoduchou aktualizaci výměnou, nebo obrácením vložené etikety.


Držáky na štítky umožňují snadné čtení bar kódů bez nutnosti vytahování štítku. Magnetické popisovací systémy za skvělé ceny a ve vysoké kvalitě jen na Storage. Označení regálů a podlah. Cena od: Kč (bez DPH). Doprava zdarma na všechny kancelářské židle a křesla.


Jídelní stoly s konstrukcí z ocelových profilů ve světle šedé. Docházkový systém TimeMoto na kartu, čip nebo foto obličeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.