Prodám sudy na vodu

Vhodné na cokoli, obilí. Sudy byli používány na kvas. Kč , Opava sud na vodu. Prodám plastové sudy ,25litrové. Plastové sudy jsou vyro. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.

S uzaviratelným víkem(na víku je těsnění s kovovou sponou), s úchyty, nové, nepoužité! Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality. Sud kovový 200l Prodam kovové sudy , jednou použité od potravinového tuku, vyčištěné, idealni na skaldovani různého materiálu,cena za kus Možnost dopravy po dohodě. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


Kč, Praha a středočeský, 11. Inzerce - sudy vodu , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Sárvár, Maďarsko: timeshare 1-2. SUDY A SOUDKY čisté vymyté.

Vinný sklep s vinárnou Dobšice. Ruční plastové čerpadlo. Nádrž na vodu ECOTANK 3l je ideání k uchování dešťové vody.


Vypouštěcí ventil zajistí pohodlné odčerpání vody do konve či vědra. Díky víku uchováte vodu od vnějších nečistot. Alegría je desetiletá fenečka, co se do útulku dostala v polovině března tohoto roku. Byla nalezena bezprizorní na ulici.


Díky čerpadlu do sudu ABG WR5je možné využívat dešťovou vodu k zalévání zahrady i pro další účely a šetřit tak náklady na stále se zdražující vodu. Predám kvalitné iba raz použité cca L plastové sudy vhodné na kvas , vodu , krmoviny, pomyje atď. Predám plastové sudy ,boli 1-krát použité,sú čisté, vhodné na kvas ,obilie, vodu ,oleje a iné. Levný prodej použitých i nových plast.


IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Jemnice , Jemnice, Czech Republic. Třebíč, inzerce, prodám. Nejširší výběr plastových sudů na sypké látky s odnímatelným víkem a sudy na kapaliny se zátkami.


No information is available for this page.

Sep Inzertní server MAXinzert. Inzeráty zdarma, nabídky, poptávky, služby pro Vás. Zelené s plastovým víkem a drobnými dírkami vespod za Kč kus - nevhodné na vodu cca 30ks.


Používali se v potravinářství. Nikdy v nich nebyli žádné chemikálie, ale nečekejte, že budou jak když .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.