Plechové spz se jménem

Stačí si jen vybrat a kontaktovat nás. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kč - 5Kč v obchodechPorovnat ceny. Hobbytriko Tričko se jménem - Jmenovka SPZ Barva: Černá (Black), Velikost: XL. Výroba a prodej SPZetky SPZtek dle přání zákazníka.


SPZky a cedulky s libovolným textem dle přání zákazníka.

Farebné tabulky s farebným textem na zakázku. Tabulky a cedulky na nosiče kol na auta. Vyzdobte si své auto super SPZtkou. Na tabulku cedulku vyrobíme jakékoli číslo a text.


Registrační značky na zakázku. Vtipné laminované SPZ s přísavkami na sklo, rozměr cca ( 85x2mm). Na zakázku s jakýmkoliv Vašim JMÉNEM ! Dodáváno včetně přísavek ! Na cedulce nejsou vyseknuté dirky pro přísavky, jelikož se jedná o laminovanou SPZ cedulku je jednoduché proseknout.

Vyrábíme v různých barvách a variantách. Názvu, Ceny, Data vložení. Poznávací značka s vlastním textem. Vaše cena: 48Kč 46Kč . Nabízíme zakázkově vyráběné, kvalitní jmenovky pro řidiče ve standardním formátu 52x11cm.


Cedulka se jménem , nebo ta s vtipným nápisem, bude zdobit vaše auto? Ale jak to udělat, aby vám krásně držela na skle, plastu či kovu? Označte si svoje teritorium cedulkou se jménem či vtipným nápisem a všichni budou koukat.


Máte první auto, pak jste na něj zajisté náležitě pyšní. Originální plechová cedulka SPZ dokonale ozdobí vaše auto i pokojíček. Podívejte se na náš web. SPZ 0( se znakem EU text samolepka). Text ve formě samolepky dovoluje jednak použití různého písma a také delších názvů než jako u lisované verze.


Klasická SPZ s Vašim jménem , či přezdívkou. K SPZ si můžete přiobjednat také ozdobné s… 3Kč. Cena produktu bez dopravy. Máte zájem o výrobu tabulky se jménem nebo vlastním textem dle vzoru SPZ ? SPZ na přání SPZ se jménem na přání.


Nabízíme kvalitní, lisované, plechové označení parkovacího místa, názvem firmy.

Vhodné jako dárek, tuning vozu, označení místa nebo jako sběratelské předměty. Plechy jsou vyrobeny ze slitin lehkých . MÍSTO JMÉNA SI OBJEDNEJTE SPZ S NÁZVEM - DIVOCH, ANDÍLEK, SRDÍČKO APOD. Ahojte hledám všude možně po internetu SPZ -tku se jménem a nikde ji nemůžu najít. Poraďte někdo,kde se dá sehnat SPZ se jménem. Neznáte někoho kdo do toho dělá?


Doplňuji: Což chtěl jsem jen klasické plechové SPZ a jmenovky s přísavkami za okno do kamionu či dodávky. Prodám - SPZ SE JMÉNEM , lokalita Ostrava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.