Past na myši domečková

Pokud máte někde nějakou místnost, kde jsou myši , máme tu pro vás návo jak se jich zbavit. Zapomeňte na pastičky, opalování chleba nebo kousky sýra, a věřte, že to jde i jinak. A nebo raději zůstanete u klasických dřevěných pastí, co sklapnou?


Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se dostat ven, pak je možné ji kdekoliv vypustit. Past na myši drátěná domeček, zbavíte se domácích hlodavců.

Velmi oblíbený produkt, s vynikajícími výsledky. Past má dva vstupy, dovnitř pasti umístíte návnadu. Do jedné pasti lze chytit až myší! Přes odklápěcí průhledný vrchní kryt dobře vidíte výsledek.


Vyrobeno z pozinkovaného plechu. Ideální do voliér nebo klecí - nehrozí . Domečková past na myši Pastička na odchyt živých myší a jiných drobných hlodavců. Návnada se klade ze spodu tak, že otočíme páčkou a část spodního plechu se odsune.

Po vložení návnady past opět uzavřeme otočením páčky. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Myš do této pastičky vleze a nedostane se ven, živou můžete vypustit mimo domov v přírodě.


Skvělý pomocník do domácnosti nebo na zahradu na chytání myší. Princip je jednoduchý, do pasti umístíte návnadu, myš se horním otvorem dostane dovnitř, ale nedostane se zpátky, vy pak domeček odnesete tam kde chcete myš vypustit a otočením páčky myš pustíte. Myš zůstane živá - možnost odnést ji na jiné místo. Balení: (balení po ks, cena za 1ks). E-shop cena: Kč s DPH (Kč bez DPH).


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodej hadic a produktů pro zahradu, stavbu a dílnu. Obdélníková past s průhledným krytem je nejprodávanější a nejúčinnější past na odchyt živých myší!


Drátěná domečková past na myši , do které lze na jednu návnadu chytit několik živých myší. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter. Fotografie je pouze ilustrační. Typ, popis, fotografii výrobku můžete zkontrolovat na oficiálních stránkách výrobce či v katalogu . Dovnitř se umístí návnada, a na tu může přijít hodovat až myšek najednou !

Celkové rozměry : výška : cm. Jde o drátěnou past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců. Past otočíme spodní stranou nahoru a pootočíme (otevřeme) otáčivou částí.


Do otvoru vložíme nástrahu, obvykle něco, co se běžně nevyskytuje v přirozeném . Tento produkt již nelze objednat. Můžete si ale vybrat podobný z kategorie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.