Bruschetta s rajčaty a bazalkou recept

Italská bruschetta s rajčaty a bazalkou. Tento recept doporučují lidé. Rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a nasekanými lístky bazalky.


Plátky toastového chleba se zeleninou jako jednohubky. Rajčata jemně pokrájet na drobné kostičky, k tomu na jemno bazalku, osolit, opepřit, přidat prolisovaný česnek, olej a smíchat.

Ale asi bych doporučila bazalku nesekat, ale natrhat v ruce. Udrží si svoji vůni a chuť. Pro psaní komentářů se přihlaste nebo . Tak, jak už víte z minulého článku, slibovala jsem vám recept na bruschettu s rajčaty. Bruschetta s rajčaty a bazalkou neboli bruschetta al pomodoro.


Uložit recept do kuchařky. Zapneme troubu na grilování a necháme jí nahřát na cca.

Přidáváme podle chuti, ale obecně není na místě šetřit česnekem a bazalkou , kdežto . Touhle topinkou rychle zaženete hlad a ukojíte chuťové pohárky. Bazalku natrháme na malé kousky a přidáme k rajčatům, dochutíme solí. Pečivo opečeme v troubě do . V jednoduchosti je síla, což potvrzuje také následující recept – křupavá bruschetta s rajčaty provoněná bazalkou a česnekem.


Ačkoliv se zde rajčata zapékají, nepodceňujte jejich chuť. Předehřejte troubu na 180°C a chleby rozložte na plech vyložený pečícím papírem. Chleby pokapejte olejem, osolte a opepřete. Vložte do trouby a pečte dozla.


Rajčata křížem nařízneme, krátce povaříme, ochladíme a oloupeme 2. Oloupaná rajčata rozkrájíme na čtvrtiny, odstraníme jadérka a nakrájíme na kostičky 3. Plátky bagety opečeme na grilu po obou stranách dozlatova 5. Doporučení: Bruschetty se musí servírovat co nejvíce teplé, pak vynikne jejich chuť a vůně! Nejdřív zapneme troubu na 2stupňů. Rozmačkáme stroužek česneku.

Pokapeme olivovým olejem a zlehka potřeme. Bagetu rozkrojíme podélně na půl. Stroužkem česneku potřeme -více nebo méně- opečené pečivo a obložíme zralými rajčaty , posolíme, okořeníme oreganem nebo v létě bazalkou , pokapeme. Bruschettu koneckoncu muze upravit podle sveho, ja samozrejme doporucuji muj recept s timto postupem:-).


Ta nejlepší jsou buď ze zahrádky, nebo oceněná značkami kvality (např. Klasou). Recepty s rajčaty : bruschetta s bazalkou , česnekem a rajčaty - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení.


Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.