Zahradní umyvadlo z pískovce

Kamenná umyvadla jsou vyrobeny z mramoru, žuly nebo z pískovce. Každé umyvadlo je originální a ručně opracované. Toužíte po vodě ve vaší zahradní kuchyni a nechcete v ní instalovat bílé či jinak barevné keramické umyvadlo nebo řešit přívod vody?


Zahradní umyvadla na zeď, ke stěně nebo do prostoru. Kamenné umyvadlo vyrobené z masivního kusu pískovce a přesně dle vašich požadavků je jedinečnou příležitostí, jak do kuchyně zakomponovat originální kus kamene, který je zároveň .

Kč ( včetně DPH ), Umyvadlo, výlevka venkovní, imitace pískovce , výroba na zakázku. Pokud chcete, aby se vaše koupelna pyšnila něčím jiným, než má většina domácností, bude tohle umyvadlo to pravé ořechové právě pro vás. Umyvadla se vyrábějí z několika druhů kamenů, stačí si jen vybrat – žula, pískovec , mramor, vápenec a další.


Luxusní proměna zahradního domku. Oblíbená jsou také umyvadla a kašny vyrobené jako odlitky z materiálů, které mají základ například z drceného mramoru nebo mletého pískovce. Ty jsou ve směsi s bílým cementem a pryskyřicí následně nality do formy potřebného tvaru. Odlitky mohou mít díky použitému materiálu širokou škálu tvarů i . Hledáte kamene umyvadlo ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tato kašna na zahradu je skvělou zahradní dekorací. Pískovcová fontána je vyrobena v ČR.


Tuto zahradní výlevku lze. Litinová výlevka - litinové umyvadlo - zahradní umyvadlo - umývadlo liatinové - antik černá Možnost dodání II. Důležitý je přitom styl zahrady i samotného domu.


Originální umyvadlo z pískovce je vyrobeno na míru bez strojového opracování. Máme-li volně založenou zahradu na venkově, hledejme nepravidelné . Prodám krásnou dekoraci z pískovce do zahrady. Zobrazit telefon: Jičín 23. I přes tyto komplikace a zároveň nemalé náklady na pořízení se stávají již téměř standardní součástí moderních zahrad. Nejčastěji se používají desky z řezaného travertinu, pískovce čivápence.


Tyto fontány na zahradu jsou skvělou zahradní dekorací. Remis - Žulová umyvadla , pítka - E-Shop. Přírodní kámen dodá zahradě i domu majestátní nádech. Karel Hrdina, který vytváří krásné pískovcové solitéry na zahradu.


Jeho doménou jsou kamenné letní kuchyně, krby, ale také zhotovení venkovních umyvadel , fontán, chrličů, plotů.

Výrobou se zabýváme již téměř let. V našem sortimentu naleznete širokou škálu zahradních doplňků, a to květináče, vázy, květinové nádoby, zahradní sochy, fontány, kašny, umyvadla , sloupy a sloupky, balustrády, lavice i drobné doplňky. Naše firma je vyhledávána i pro zakázkovou výrobu, a to jak různých soch a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.