Narex šroubováky

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Zjistěte, které produkty v kategorii Šroubováky Narex jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Dříky:zušlechtěná vysoce legovaná ocelpovrch chromovánpracovní část. Vše co potřebujete pro Vaší práci se dřevem a nejen se dřevem - Šroubováky Narex.

NAREX - šroubováky od české výrobce v provedení profi i hobby, elektrikářské šroubováky, sady šroubováků. Dříky jsou ze zušlechtěné vysoce legované oceli, povrch je niklován. Ergonomické rukojeti s šestihranným průřezem jsou odolné vůči oleji a benzínu a jejich tvar zabraňuje samovolnému pohybu při odložení.


Aku šroubováky jsou nepostradatelným pomocníkem nejen každého kutila, ale i profesionálního řemeslníka. Univerzální křížový šroubovák NAREX 6vELEKTRO S-LINE. Délka dříku 1mm, rukojeť 100xmm. Více informací o produktu. Dec Inzerát Nové mini šroubováky Narex v okrese Mělník, cena Kč, od Pospisil.


NAREX s univerzální hlavicí - popis produktu.

Napsat vlastní hodnocení. Dřík: zušlechtěná vysoce legovaná ocel, povrch chromován, pracovní část černěna. Rukojeť: ergonomická s kruhovým průřezem,tvrdé jádro z PP, měkčí část z TPE, tvar brání samovolnému pohybu při odložení. Složení sady: - x - x 1- x 15 . Lípa patří mezi přední výrobce ručního elektronářadí.


Sada šroubováků , které jsou určené pro montáž a opravy v náročných podmínkách. Značka NAREX započela již před lety výrobou elektronářadí a eketromotorů. Jako autorizovaná prodejna v Plzni Vám můžeme při výběru pomoci a případně i zajistit opravu v autorizovaném servisu. Od doby svého vzniku, který se datuje do počátku 70.


Prodejní cena bez DPH: 50Kč. Speciální šroubováky - Naradi-vesely. Svařovací technika, nářadí Narex , Gola sady, Narex Bystřice, brusivo : Sady šroubováků Narex - SVAŘOVACÍ TECHNIKA PŘÍSLUŠENSTVÍ SPOTŘEBNÍ MATERIÁL NAREX ELEKTRONÁŘADÍ NAREX BYSTŘICE GOLA BRUSIVO LUKAS LINDE BAZAR Brusné kotouče, řezné kotouče, hořáky, masky, svařovací kabely, . Nízké ceny, rychlá doprava! Výrobce: Narex Bystřice. Ruční nářadí Narex Bystřice.


BAŤACZ je smluvní prodejce Narex. Doporučte známému Zeptejte se prodejce. Velké Bíteši i širokém okolí stal stálicí a standardem nejen díky dostupným cenám, ale i díky profesionálnímu poradenství, kterého si cení nejen domácí kutilové.

Korporace: NAREX Bystřice, s. Vydáno: Bystřice u Benešova : NAREX Bystřice, s. Buďte první, kdo otaguje tento záznam! Popis: vhodný pro průmyslovou výrobu, montáže a údržbu nový silnější motor a robustní celokovová převodovka zvyšují utahovací výkon stroje a prodlužují jeho životnost 2rychlostní převodovka umožňuje volbu optimálního rozsahu otáček v závislosti na druhu materiálu a charakteru prováděné práce 21stupňové nastavení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.