Veselá trojka už je nám zas o rok víc

Ptám se, věrní kamarádi 4. Už je nám zas o rok víc 2. Bylo to v březovém háji 7. Kdyby nebylo televize Šlágr, tři hudebníci z Moravy by se nejspíš už nikdy nesetkali. Veselá trojka zpívá lidové skladby.

Kalendář hlásí můj velkej den rok sbohem nám dal jak pěknej sen tak už to bývá stesk už i máš na tváři vrásky když počítáš 2. Zas budu štastný před vámi stát a každý přijde mi štěstí přát zdraví i lásku, lásko já vím jak dál to půjde to uvidím. UŽ JE NÁM ZAS O ROK VÍC. Koncert trojice dlhoročných kamarátov - heligonkárov z Čiech, ktorí celý život hrajú muziku pre široké vrstvy poslucháčov. Hudba, ktorú tvoria, je pre všetkých, ktorí si radi vypočujú ľudovú pieseň.


Download vesela trojka uz je nam zas mp3. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Dĺžka: 1:17:Veľkosť: . Přijde ta krásná chvíle 10. Napíšte vlastnú recenziu. Komentáre môžu písať len registrovaní užívatelia.


Eens zit her leven je weer. Sdílet Přidat do oblíbených. Vesela trojka (Happy Three) plays and sings nice folk songs medley Mamko Vam (Ma, to You). Pesničky z kasína z klubu Blue Note v . Title Name, Authors, File, Date.


VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY - Už nám , kamarádi, bylo padesát. Obrázek Tři hudebníci a dobří kamarádi tvoří Veselou trojku Pavla Kršky, která nyní vydává nové album s názvem Už nám , kamarádi, bylo padesát. Kód: Vybrat vše: Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj. Intenzivní několikahodinový kurz s největší pravděpodobností nekončí, takže následuje řada hodinových telefonátů, kdy nám babičky a dědové do telefonu oznamují, že jim přišel mail, ale nevědí, jak na něj odpovědět a nebo se jim zmenšila obrazovka a oni mají všechno malé.


Naše další star je milá a emocionální, trochu ztřeštěná, báječně upovídaná, všestranná a kreativní (ani výtvarka, ani zpěv pro ni nejsou problém) a všestranná.

Miluje svou dceru a má ráda i neziskovky - v Liberci spolupořádala neziskový veletrh. U nás nejprve začala chodit na program a po krátkém . V katalogu nemáme podrobnější informace o HELIGONKA CD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.