Tv hry na kazety

TV videohry, ktere jsme hravali v letech. Seznam her je na fotkach. Soucasti baleni je konzole, ovůadace, propojovaci kabely, trafo. Inzerce - tv hry na kazety , inzeráty.


Prodám čtyři hry na Comodore 64. Videohry TV hry herní konzole.

Poptávka - stará herní konzole Pegasus. Kazety VHS, DVD a počítačové hry. PSPlaystationhry : Alien isolation, Assasin Dohodou , Brno PSPlaystationhry : Alien isolation, Assasin Creed Rogue, Batman Origins, Lord of the Rings: Conquest. Tato nabídka od prodejce Lordludwa byla archivována dne 20.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 30Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Fanoušci klidně i několik desítek let starých titulů se mohou radovat.


Společnost Analogue NT totiž vyrobila novou televizní konzoli, která si právě se starými kazetami dokáže poradit.

Má to ale jeden háček, případní zájemci si budou muset sáhnout hluboko do kapsy – celé zařízení je totiž vyrobeno z . Prohledejte kategorii starých počítačů, herních konzolí a vyhledávejte slova jako televizní hra , videohry a konzole na kazety. Většina lidí co tyto konzole prodává totiž také vůbec netuší o jaký produkt se přesně jedná, tak používají jednoduché a výstižné názvy. Dále prohlížejte bazary, i když v těch já sama . Konzole stačí připojit jen jedním kabel k TV , zásuvky a můžete hrát. Hry jsou nové,byly jen 2x spuštěné na zkoušku.


Prilis mnoho koncovek, prilis slozita TV. Skvělá 16-bitová herní grafika. Balení obsahuje dálkové ovladače s dosahem až 3m, herní kazety obsahující sportovních her, samostatných mini her, herní konsoli (pro zasunutí herních kazet), 2x tenisovou raketu . Svetoznáma herná konzola Playstation v stredu oslávila svoje 20. Za dve dekády svojej existencie „odchovala“ milióny detí i dospelých.


Svoje čaro však ani po takom dlhom čase nestratila. Sony k tejto udalosti vypustila video, pri ktorom si môžete zaspomínať na dnes už legendárne hry. A kdyby někdo měl rád taky koupím, vyměním i prodám.


Nevíte jestli se dají ještě někde sehnat TV hry ? Ta první generace měla pákové joysticky a ovládala se takovýma klapkama, uprostřed sice byl konektor na kazetu ale žádná nebyla k dostání a tak se mohlo hrát asi jen her co . Pamatujete na dobu, kdy počítač byl v podstatě televize s psacím strojem, kdy mechanika byla zabudovaná v klávesnici, kdy notebooky vážily přes osm kilogramů a počítačová hra se spouštěla z kazety v magnetofonu?

To vše nabízí výstava Století informace na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. Ne, že bych v dané době extra rozuměl pravidlům téhle kultivované hry , ale jako dítě jsem byl nadšený z toho, jak se šachové figurky řežou hlava nehlava. A k tomu ještě ono napětí, jestli se hra z kazety vůbec spustí nebo ne, to byly prostě nezapomenutelné zážitky.


Ahoj, už nějakou dobu sháním kazetu se hrou Battle toads and double dragon, The ultimate team.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.