Chladící agregát

Jednokompresorový agregát se instaluje do chladících okruhů, jako jsou chladící boxy, vitríny atd. Pokud jednotku ještě nemáte, my vám ji na přání dodáme. Vážený zákazníku, naše společnost Vám nabízí možnost individuální stavby vlastní mobilní chladničky nebo mrazničky. Pokud již vlastníte mobilní chladničku a vaše chladicí jednotka již dosloužila, nabízíme Vám několik možností, jak provést náhradu chladící jednotky vlastními silami.


Cenově zvýhodněný akční set: Kompresorová sestava WAECO ColdMachine Kompresorové sestavy řady jsou určeny k individuálním zástavbám do izolovaných boxů.

Sestavy jsou naplněny chladivem R 134a a vybaveny rychlospojkami k propojení se zvoleným výparníkem. Hermeticky uzavřené kompresory . Na trhu jsou kondenzační jednotky vzduchem chlazené nebo vodou chlazené. S klasickou technologií SPLIT. Technologie pro mrazící boxy jsou navrhované pro teploty -18°C až -20°C, při předpokladu vstupu zmrzlého zboží.


Unis Cool vyčištěná vhodná do cukráren, restaurací a podobných provozů Pultová chladící vitrína Bighorn s vestavěným agregátem je ideální pro prezentaci a prodej chlazených produktů a j. Každý zákazník má na výběr nejen vhodný izolovaný box, ale také vhodný chladící agregát , kterým svůj box může vybavit. Tímto stavebnicovým systémem je také umožněno to, že si zákazník může zakoupit jen chladící agregát , a sám (či naše firma) si jej zabuduje do jakéhokoliv jiného izolovaného boxu.

Maximální objem boxu: L Montážní otvor(Lc x Wc): 0x 0mm Rozm. Lw x Ww): 0x 0mm Napájení: V DC Parametry. Přesouvá a vyměňuje teplotu, tedy energii. Existují dva druhy chladicích vitrín.


První typ má agregát již zabudovaný. Nejnižší možná nastavitelná teplota na tomto zařízení … DOPRAVA ZDARMA TOP PRODUKT. Umístění: Vinařské potřeby Řízené kvašení.


Výrobce: Záruka: roky. Chladící agregát model C1-W1. Jde o reverzní proces k vytápění (vyhřívání), který teplotu naopak zvyšuje.


Zařízení je mobilní, váží kg, napájení 220V. Nákladní auta (nad t) - prodám chladící agregát , inzerce. Použitím dvou hnacích jednotek pro chladicí agregát se návěs stal naprosto samostatnou chladicí a mrazící jednotkou, u které nebyl chladicí proces nijak závislý na tahači. Návěs V 9tedy bylo možné použít i jako stabilní chladírnu.


Pro speciální případy jsou pro některé modely k dispozici chladicí agregáty s výměníkem tepla s připojením na studenou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.