Tatínku ta se ti povedla čtenářský deník

Pan Šíma dostal doma důležitý úkol: vyprávět každý večer svým dětem pohádku. Dříve jim vyprávěla maminka, ale protože jí nezbývalo mnoho času (v domácnosti je vždy co na práci), převzal její úlohu tatínek. Vyžadovali takové, jako byly ty od . Jak vypadá tatínek Šíma.


Je menší postavy, nosí brýle, v mládí prý míval spoustu vlasů, ale když byl na vojně, kde se musí stále nosit čepice nebo přilba, vlasy mu prořídly.

Proto má na vrcholku hlavy holý plácek, kterému jeho děti říkají mýtinka. Sládek (Zvony a zvonky). Nosov – Neználkovy příhody. Poslouchejte ihned kapitoly zdarma nejlepších audioknih! Maminka má příliš mnoho práce, a proto poprosí tatínka , aby večer dětem vyprávěl pohádky místo ní.


Tatínku , ta se ti povedla - Audioteka. Napoprvé tatínek příliš neuspěje.

Touží po příbězích o zdánlivě obyčejných věcech kolem sebe. Petřík a Petruška totiž nechtějí žádné známé pohádky, ani nechtějí předčítat z knížky. A tak se tatínek vydá do pohádkového . Se skladatelem Jaroslavem Uhlířem vytvořil přes 4písní převážně pro děti.


Tatínek Šíma by pohádky raději četl. Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. Pohádky na dobrou noc vyprávějí dětem obvykle maminky. Bartíková, Helena editor.


Lášková, Magdaléna grafická úprava. Dvorská, Naďa producent. Témata: Mluvené slovo pro děti.


Když usneme, je to, jako bychom vsedli do loďky, odrazili od břehu a celou noc se projížděli na vlnách spánku. A v tom polospánku se mu honil hlavou. A tomu se říká polospánek.


S hudbou Petra Skoumala tak vznikla . Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. A i když tato není bůh ví jak převratná, tak je to stále hezká kniha pro děti, které třeba začínají číst. Teda spíše už pro ty , kteří písmenka znají. Přívěh je pro děti oddychový a příjemný.


Za nás maximální spokojenost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.