Staromestske slavnosti 2016 program

Počas svojej existencie sa Fatranka podieľala na propagácii a rozvoji dychovej hudby v regióne severného Slovenska i mimo neho. Svojou umeleckou úrovňou sa zaradila medzi popredné orchestre tejto kategórie v rámci Slovenska. Túto skutočnosť dokumentujú ohlasy a ocenenia na rôznych spoločenských . Vystúpenia detí od 11:hod.


Pavol Čorba - hovorca mesta Žilina. Milí Žilinčania a návštevníci nášho mesta.

Prinášame Vám jedinečné fotografie z XXII. Oficiálne stránky mesta Žilina. Informácie zo samosprávy, regionálne spravodajstvo, šport. Mesto Žilina pozýva na XXII.


Staromestské slávnosti v Žiline opäť ponúknu pestrý program. Toto tradičné podujatie sa stalo neodmysliteľnou súčasťou života v meste. Návštevníkov čaká bohatý hudobný a kultúrny program , predajné stánky a mnoho iného.


Pripravené sú rôzne atrakcie,.

Súčasťou podujatia bude aj bohatý kultúrny prograštvrtok 13. Mariánskom námestí a na Námestí Andreja Hlinku v Žiline nielen trojdňový kultúrny program , ale aj ukážky práce remeselníkov. Stávajú sa z vás už teraz “malí profesionáli”, len tak ďalej :) ! Oznámení o době a místě konání volby prezidenta ČR II.


Deti netrpezlivo čakajú na príchod Mikuláša, ktorý má pre ne každoročne pripravený bohatý program i darčeky. Stánky a občerstvení je zajištěno, vstup a parkování je zdarma. Moderátorem akce po oba dny je pan Zdeněk Mahdal. Doprovodný program na zámku Dobrohoř . Slávnosti sa konajú v centre Žiliny na Námestí Andreja Hlinku a Mariánskom námestí.


Program festivalu je obohatený o besedy, workshopy a koncerty. Vážení, dovolte nám, abychom Vás informovali o akci pořádané na území MČ Praha „Korunovační slavnosti “ k oslavám výročí Karla IV. Lokalita : Staroměstské náměstí, pěší zóna. Další hudební večery se zde konají 12. Oscar Wilde „Jak je důležité míti Filipa“.


Korzo Národní (s mottem Díky, že můžem!) je živou pouliční slavností pořádanou současnými studenty na Národní třídě. Trasa: Náměstí Republiky (defilé) – Staroměstské náměstí – Platnéřská – Křížovnické náměstí – Karlův most – Kampa (defilé) – most Legií – Národní třída – Jungmannovo náměstí . O půl šesté odpoledne se v Praze na Staroměstském náměstí letos poprvé slavnostně rozblikal tradiční vánoční strom.

Na akci se přišly podívat tisíce lidí. Magistrát přitom stejně jako loni z bezpečnostních důvodu zrušil slavnostní úvod s proslovy, strom se zato bude . Objevte Prahu v novém světle. Spríjemnite si neskorú jeseň nádhernou hudbou počas 52.


Bratislavských hudobných slávností - 18. Koncertná sieň Slovenskej filharmónie. BHS Ernö von Dohnányi, Šostakovič, Benjamin Britten, Claude .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.