Komaprim 3 v 1

Dlouhodobý antikorozní účinek, vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, připraven k použití bez základové barv. Základní a vrchní antikorozní barva na kov. Hledáte hammerite komaprim 3v? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Komaprim zakla přímo na rez.

Má výborný antikorozní účinek. Vaše cena: 21 Kč (Původní cena: 25Kč ). Datum vydání technického listu: 1. Vydáním tohoto technického listu pozbývají platnosti všechny předchozí verze. Tento dokument má pouze informativní charakter.


Dátum vydania technického listu: 1. Používá se jako multifunkční nátěr na ocel, na zoxidovanou pozinkovanou ocel.

Vydaním tohto technického listu sa ruší všetky predošlé verzie. VLASTNOSTI: Dlhodobý antikorózny účinok, vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom, pripravený na použitie bez základnej farby, rýchloschnúci. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Multifunkční nátěr na ocel, zoxidovanou . Nově přehlednější a rychlejší. Vlastnosti: Dlhodobý antikorózny účinok, vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom, pripravený na použitie bez . Barva je určená jak pro vnitřní, tak i venkovní použití, a to na ocel, zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo.


Hodí se na ocelové konstrukce, kontejnery, . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Barvy jednovrstvé 2v 3v1›. Alkyton hladký lesklý l. Vodouředitelná matná jednovrstvá barva na ocel a lehké kovy.


REACH) a nariadenia Komisie (EU) č. KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV.

Zmes je určená pre predaj spotrebiteľovi aj na odborné . Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Syntetická antikorozní barva. Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu. Akzo Nobel Coatings CZ, a. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Predajňa Nitra: skladom KS Sklad Nitra: skladom KS .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.