Sklizeno food lovers

Vycházíme z konceptu obchodů Sklizeno, tedy z kvalitních a pokud možno českých potravin. Restaurace vycházející z konceptu farmářských obchodů Sklizeno. Jedná se o samoobslužnou restauraci.


Chtěla bych jen říci,že obsluha slečny ve Vašem podniku byla jedná velká ostuda! Už při výběru jídla a kávy byla hned po ránu otrávená a nějaká ochota pomoci s výběrem nehrozila. Ovšem stylem výchovným jako ve . Provozujeme restauraci a kavárnu.


Podáváme jak teplé tak studené pokrmy, samoobslužný bar s domácím müsli a kávu. Za kvalitu si clovek vzdy rad priplati :) dnes jsem tu poprve s kamaradkou na obede a jidlo bylo naprosto luxusni a za dobrou cenu! Navíc, vše je tu opravdu čerstvé a poctivě připravené.


Můžete si tu být zkrátka jisti, že dostanete jen to nejlepší. Nabídne výběr z pěti denních menu a postupně se přidá část a la carte - cafe bar s teplými i studenými snídaněmi, burgery, čerstvou pastou a sendviči, který bude fungovat celodenně. Click through to see more. SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Brno.


Vaří se zde z potravin, které jsou dostupné v obchodech Sklizeno. Ze 1oslovených návštěvníků si jednoznačně spojilo otevření restaurace s naší kampaní na CLV médiích. Yelp es la mejor guía de tu ciuda una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir todos los pequeños comercios en Brno ¡y más allá! Food Lovers je koncept na pomezí restaurace a bistra .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.