Ocel 440c prodej

Prodej nožířské oceli zajišťujeme kromě internetového obchodu i na naší kamenné pobočce. Oceli vhodné pro výrobu nožů. Na svoji velkou tvrdost je ještě dosti houževnatá.


Perfektně drží ostří, je vysoce . Mohl by mi někdo napsat něco o oceli 440C ? Budu moc rád za Vaše odpovědi-ideálně tak nějak jednoduše, abych to pobral Laugh někde jsem četl, že ta ocel za moc nestojí.

Je nerezovka, vlastnostmi podobná oceli 440C , avšak bohatší na kobalt. O tuto ocel se člověk nemusí starat, je bezúdržbová, slušně drží ostří a má vysokou trvanlivost. Střenka - oliva, kořenovice. Kč s DPH Detail produktu Není skladem.


Luxusnější verze nože řady 5- kapesní zavírací nůž se střenkou z kombinací vzácných dřev (africká bříza a ambione). Nože, dýky, mačety, bajonety - walther nůž pocel 440c , nabídky - prodám, prodej , inzerce. Zkušenosti lovců, kteří mají to štěstí a nůž z této oceli vlastní pocházejí většinou z USA a velkého světaa výjimečně se shodují s názory odborníků co do vyváženosti jejích vlastností jako jsou tvrdost, pevnost, korozivzdornost a trvanlivost ostří, kde často překonává tradiční oceli jako 440C (korozivzdornost) nebo D2 . Materiály pro výrobu bojových nožů.

Má vysokou tvrdost, odolná proti opotřebení a má dobré řezné vlastnosti. Nehodí se na výrobu dlouhých nožů. Je třeba dodržovat určitou péči.


Korozivzdorná ocel N690( 440C ) Tvrdost 59HRC Záštita-Nerezová ocel , použité Perleťové vložky. Rukojeť-Stabilizovaný nádor Jasanu Příčky- rovněž nerez a Perleťové vložky. V kuličce Zirkon v Briliantovém brusu. Délka nože zavřený-17cm otevřený-20cm. Ocel N6je jedna z nejlepších konvenčně vyráběných nerezových ocelí s vysokým obsahem legujících prvků.


Díky tomu je odolná proti korozi a výborně drží ostří. Výrobce oceli je německá společnost Bohler. Muela Manufacturas má velmi širokou nabídku cenově příznivých a kvalitních nožů. Nože jsou většinou vyrobeny z molybden-vanadiové oceli (Mova, Mova-6 Mova-60E). Tvrdost těchto ocelí se pohybuje v rozmezí 57- HRC.


Nože, které mají na čepeli označení 4, jsou vyrobené z oceli Mova- 60E. Ocele Gin- ATS-5 AUS-8A, 440C – tato skupina ocelí je opět odolnější oproti předešlé skupině. Vysoká odolnost vůči korozi (ATS-je odolná méně) a odolnost vůči opotřebení.


Za zmínku stojí ocel AUS-8A, která opět obsahuje Vana takže si skvěle drží ostří, má však nejmenší odolnost vůči opotřebení, z celé této . Ocel N6- je nerezová ocel , která je ekvivalentní oceli 440C.

Je to vlastně obchodní název pro 440C , které se mnohdy říká v německé verzi Austrian cobalt steell a je velmi rozšířena při výrobě nožů v Jižní Africe. Obsahuje kobaltu navíc. Je vyráběna firmou Bohler Uddenholm (Německo). Drží ostří ba je excelentní v . Ocel 4je velmi kvalitní nerezová ocel dělená dále do tříd A-B-C, přičemž 4-C je nejlepší.


Tvrdost dosahuje cca HRC ( Rockwell) Tato ocel se používá i pro ložiska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.