Drtič ovoce ruční

TIP drtič ovoce ruční DR - NEREZ. Drtič ovoce ruční DR - NEREZ. Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor.


Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva silonové válce. Hledáte drtic ovoce rucni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno nerezovými hřeby, které jsou umístěné na válcích. Technické údaje : Typ : drtič ruční DR 02. Ruční drtič na ovoce DR Celý popis.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. U drtiče s plechovou násypkou garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání.


DRTIc OVOCE RUcNi najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Velice jednoduchý na ovládání.


Kvalitní a robustní zpracování. Tento pomocník vám velmi urychlí drcení tvrdého ovoce , které Vám poté velmi usnadní jeho následné lisování. Všechny typy drtičů ovoce mají celonerezovou drticí nádobu.


Některé stroje nabízejí možnost použít k pohonu klasickou ruční vrtačku, ale toto řešení se hodí spíše jen k občasnému využití. Chcete-li si nějaký drtič ovoce pořídit, pozorně si promyslete, který typ bude pro vaše potřeby nejvhodnější. Prostějova, žádná napodobenina - zaručená kalita a životnost.


Nejčastěji se drtí jablka a hrušky, případně lze drtit syrové . Prodám na drtič ovoce řezací talíř nerez se 6ti řez. Způsob drcení je založen na léty ověřeném způsobu - drtí za pomoci protiběžných válců s hřeby. Takto připravená hmota je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.