Nepropustný chránič matrace 80x200

Hodnocení produktu: (recenze). Chránič na matraci s PVC zátěrem je vodou nepropustný a to díky vrstvě PVC zátěru na froté. Dadka Od českého výrobce matracový chránič UNI, rozměr 80x2cm.


Praktická a užitečná věc, hřejivá, chránící matraci proti mechanickému poškození a vyrovnává případné nerovnosti na matraci. Potřebujete ochránit Vaši novou matraci?

Dnes patří matracové chrániče mezi základní hygienické pomůcky každé ložnice. Chránič matrace 80x2zajistí kvalitní ochranu Vaší matrace. Kvalitex Ekonomik chránič matrace nepropustný 80x2cm. Podkladem nepropustné podložky je PVC, laminovaný na bavlněné froté zatímco horní vrstva dodává výrobku příjemný pocit, funkční spodní vrstva zabraňuje průniku tekutiny k lůžku.


Nepropustný chránič matrace 80x2za skvělou cenu. Nakupte v našem eshopu deky-polstare. Chrániče matrací 80x2spolehlivě ochrání Vaši matraci proti poškození či protečení.


V provedení propustné či nepropustné matracové chrániče 80x200.

Chránič je opatřen PVC zátěrem a tím zaručuje to, že je vodou nepropustný. Používání matracového chrániče prodlouží životnost matrace. Cena produktu bez dopravy. Horní část chrániče je z příjemného b. Materiál potahu: 1 polyester.


Vybělené: Výrobek se nesmí bělit. Příjemný omak a vzdušnost chrániče oceníte. Babyrenka nepropustná prodyšná podložka s uchycením na gumu je kvalitní chránič matrace pro děti od narození.


Bi- elastický bariéra proti prachu-roztoči, bakteriemi a plísněmi certifikovaný Öko-tex Standard 1třída I lemovaný chránič má všité gumy v rozích pro snadné uchycení na . Zobrazit všechny varianty. Chránič je nepropustný , zabrání tak proniknutí vlhkosti, zašpinění a mechanickému poškození matrace. Výhodou chrániče je svrchní froté úpravu, díky které po něm neklouže prostěradlo.


Doporučené praní: °C. Matracový chránič se připevňuje k matraci pomocí gum . Nepromokavou variantou je matracový chránič s PVC, PU zátěrem, luxusní matracový chránič MOLTON nebo Thermo. Dále u nás najdete také matracový chránič .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.