Tortilla recept s kuřecím masem

Rychlá a jednoduchá příprava z běžných ingrediencí a výborná chuť. Zajímavý a rychlý recept. Tortilly s kuřecím masem.


Kuřecí maso orestujeme na pánvičce cca minut do měkka a posypeme Zlatým kuřetem. Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji (asi minuty).

Přidáme na hranolky nakrájenou. Na rozpálený olej vložíme. Nakrájíme cibuli na větší kousky, kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Zpěníme cibuli na oleji, mezitím si kuřecí prsa v misce zakápneme sojovou. Zamícháme, přidáme pažitku a dáme do lednice odležet.


Když je maso a zelenina měkká, tortilly dáme na talíř a ohřejeme v mikrovlné troubě. Poté je vyndáme, dáme na ně list omytého salátu. Na salát kuřecí maso , zeleninu , smetanu, sýr a zabalíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept. Dopřejte si oddech od těžkých jídel a vyzkoušejte tortilly plněné kuřecím masem a spoustou zeleniny. Celozrnná tortilla je velmi jednoduchá na přípravu a domácí je nejen levnější, ale navíc víte, co jste do těsta přidali.


Recept na pšeničnou tortillu najdete tady, pro celozrnnou verzi stačí přidat tu správnou mouku. Nepřehánějte to s ní, hladká mouka je pro . Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na chutnou tortillu s kuřecím masem , avokádem a rajčaty. Najdete ho na kuchynelidlu.


Do budoucna plánuju na blog taky recept na domácí tortilly , tak se můžete těšit…: ). Na maso : menší kuřecí prsa oblíbené koření na maso (já použila provensálské bylinky a kajenský pepř) olivový olej sůl. Výborná je třeba i kuřecí tortilla s bazalkou, mozzarellou a rajčaty. V jarních měsících se probouzí nejen příroda, ale také chuť na nové osvěžující recepty. Při vymýšlení receptů se fantazii meze n. Lednové hubnutí je po svátečním obžerství nutností.


Podívejme se tedy na svěží recept , který plní všechny nutnosti dietní stravy a je zároveň chutnou svačinkou nebo obědem. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a dužinu vydlabejte. Nejprve připravte náplně do tortill.


Zeleninu nakrájejte na větší kousky.

Až maso změkne, vmíchejte kukuřici, podle chuti osolte a opepřete. Kdo chce, může přidat i lžičku chilli omáčky. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Přináším Vám další tip na lehký a svěží oběd. Na každou z nich navršíme pár salátových listů, pokrájenou cibuli, nakrájená rajčata a okurku, kuřecí maso a dip. Zavineme a můžeme podávat.


Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty. Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli! Fajitas, to je rychlý oběd se zaručeným úspěchem. Když si naložíte maso den předem, je o to chutnější. Vybírejte však ty nejtenčí a nejměkčí.


Salsa se skloňuje ve všech pádech, chutích a úpravách po celém Mexiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.