Mora 1201 návod

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŢBĚ. Vážený zákazníku, zakoupil jste si výrobek z naší nové řady plynových sporáků. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dobře sloužil. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek obsluhovat podle pokynů. DŦLEŢITÉ INFORMACE, ZÁVAZNÉ POKYNY A DOPORUČENÍ.


Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičom.

Návod k obsluze, umístění a zapojení. Samostatný kombinovaný sporák. Vážený spotřebiteli, děkujeme vám za vaši koupi.


Přesvědčte se sami o tom, že se na naše výrobky můžete spolehnout. Pro jednodušší použití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomůže, aby jste se co nejrychleji seznámili s vaším. Tipy na nastavení trouby pro přípravu různých pokrmů.


Mora KS 7GW - návod k obsluze. Zkoušela jsem zmáčknout čudlík, otočit a zapálit, ale nechytlo to.

No pokud maš otevřenou bombu tak pootoč kolečkem a dej tam zapalku. Upozorenje Sve električne komponente. Kabel napajanja ne smije se produživa-. Provjerite je li stražnji dio uređaja prignječio ili oštetio utikač. Prignječen ili oštećen utikač može se . Dodatne košare možete kupiti u ovlaštenom servisnom centru.


Korisni savjeti i preporuke. GORENJE a MORA náhradní díly. Koše, zásuvky, čela košů,. Puteţi achiziţiona coşuri suplimentare de la centrul local de service. Recomandări privind păstrarea în congelator.


Skrinja mora stati na vseh štirih nogah. Zagotovite, da je razdalja med zamrzoval- no skrinjo in zadnjo steno enaka cm. Původní návod k používání sk Pôvodný návod na použitie hu Eredeti használati utasítás.


Aparati za punjenje označeni sa 2V mogu. Nadzorujte otroke in tako zagotovite, da se ne igrajo z . Ovde se mora pozvati kod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.