Mixer eta mira 011

Když mixovat, tak jedině mixérem Eta Mira 0, který na počátku 70. Tenhle stroj byl neskutečný. Nejenže téměř vše rozmixoval a měl úžasnou výdrž.


O tom, že je legendou, svědčí i to, že ještě dnes najdete spoustu dotazů a odkazů na . Dvanáctimilionová armáda žehliček a vysavačů, které měly být postrachem všeho prachu.

Spotřebiče značky ETA byly za socialismu bezmála povinnou výbavou každé domácnosti. A ještě pět let po pádu železné opony byste v každém bytě či domě našli v průměru tři tyto spotřebiče. Přírubu lze použít i na robot ETA Mira. Tento díl se již nedodává.


Starý nepoužitý elektrický mixér ETA Mira 0za 62Kč. Tato nabídka od prodejce OBicbyla archivována dne 07. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Retro mixer Eta Mira typ 0za 70Kč. V této aukci s počáteční cenou 70Kč nebylo přihazováno. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Kuchyňský robot ETA Mezo Galaxy s motorem 7W, nerezovou mísou a průhledným krytem, hnětacím hákem, šlehací metlou a mísící metlou pomůže v každé kuchyni.


Unašeč - spojka Výška: cca mmSekce: . Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Kuchyňské roboty bazar na Sbazar. Při odběru kusů jeden kus navíc ZDARMA. Možnost dodání i dalších dílů ke kuchyňským . Nožová vložka vhodná do mixérov značky ETA. Prosím nenajde se někdo, kdo má doma starý kuch.


Já jsem návod někde zatarmanila a teď zaboha nemůžu přijít nad hromadou součástek, co k čemu patří. Konkrétně bych potřebovala dát dohromady variantu robota pro mletí masa, ale je to jako hlavolam. Termomix TE - už rychloběžka, vývod jako mixér.


UKS - skříňkový, už jen rychloběžný vývod jako mixer. Pragomix a Pragomix monti 0- to druhé je ten mixérový kousek z termomixu, k zabudování do linky. Pak už přicházejí ETA Mira 0- kovová převodovka má vývod jako UKS 2 takže strojky .

Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. ETA MIRA , který je starší než my dva dohromady a dostali. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.