Inkontinenční prostěradlo

Inkontinenční podložky a prostěradla - pratelné za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Bramos nepropustné inkontinenční prostěradlo WP-TEX 2. Toto prostěradlo pokrývá celý povrch, boky a část spodního dílu matrace.


Disponuje vysokou sací schopností díky nepropustné membráně, která propouští vzduch, zadržuje vodu a brání pronikání mikroorganismů.

Materiál prostěradla Bramos je . Tato prostěradla se zasouvají mezi matraci a rám postele. V JYSKu také prodáváme nepropustná prostěradla , která matraci chrání, například při inkontinenci. Inkontinence je problém současnosti. Nepropustná prostěradla jsou k dostání v metráži a jako . Nepostihuje jen seniory, ale čím dál častěji i mladší osoby.


Tencel jersey voděodolná prostěradla pro seniory fungují jako matracový chránič, který nepropustí přes svou membránu žádnou vlhkost.

I větší objem tekutin dokáže rychle vsáknout, a přitom se žádná nedostane do matrace. Nepromokavá prostěradla a absorpční podložky se používají jako hygienická ochrana matrací před znečištěním u inkontinentních pacientů a pacientů upoutaných na lůžko. Kvalitní nepropustné prostěradlo chrání matraci proti protečení a poškození a prodlužují tak její životnost. Nepromokavé prostěradlo je velice praktickou a hygienickou pomůckou vhodnou zejména pro děti nebo seniory trpící inkontinencí. Ve skupině inkontinenční a ochranné podložky na lůžko lékárna doporučuje PODLOŽKY ABSORPČNÍ ABRI SOFT 40X60CM, PODLOŽKY ABSORPČNÍ MOLINEA PLUS.


Absorpční podložka na ochranu lůžka pro pacienty s inkontinencí , savé jádro 8x. Nedobrovolné úniky moči si žádají zvýšenou pozornost v oblasti hygieny. K ní patří také absorpční podložky a textilie, které se hodí k ochraně matrace. INKONTINENČNÍ PROSTĚRADLO S NAPÍNACÍM LEMEM NA MATRACI SUPRIMA FROTÉ ANTIALERGENNÍ. Vodotěsné inkontinenční prostěradlo s nezávadnou PU vrstvou na spodní straně.


Prodyšné, antibakteriální a antialergenní. Lze prát a sušit v sušičce. K dostání ve velikostech. Kombinací matracového chrániče a prostěradla tak zís.


Perlan je netkaná textilie vhodná například jako jednorázová podložka, prostěradlo pod pacienty, na vyšetřovací stoly a kosmetických centrech. S nezávadnou PVC vrstvou na spodní straně.

Froté prostěradlo je vyrobeno z velmi jemných česaných přízí. Tím pomáhá udržet v čistotě jak matrace, tak celé lůžko. Prostěradla jsou vyrobena v ČR. Na spodní straně je nanesena .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.