Elektronické přístupové systémy

Vše s možností libovolného časového omezení vstupu do hlídaného prostoru. Světově proslulá a oceňovaná řešení pro zamykání a kontrolu přístupu Mul-T- Lock jsou tak rozmanitá jako potřeby, které řeší. Od jednoduchých, ale robustních zámků s vysokou úrovní zabezpečení pro rezidenční trh až po naše propracovaná elektromechanická řešení kontroly přístupu, široký sortiment produktů a řešení . Identifikace uživatelů probíhá RFID kartou, RFID čipem, otiskem prstu nebo zadáním kódu.


To jsou profesionální a kvalitní elektronické. Využijte elektronických bezpečnostních systémů od firmy Kavan s.

Váš objekt v bezpečí, ikdyž v něm zrovna nejste. Splňují současné požadavky na bezpečnost majetku a stále zvyšující se nároky na bezpečnost dat, zejména u firem, které pracují s citlivými údaji. Přístupové systémy rodiny IMAporter jsou určeny k elektronické kontrole a evidenci vstupů. Nabízí také komfortní, uživatelsky jednoduché a přehledné ovládání.


Kontrola přístupu personálu, vozidel a monitoring zaměstnanců – využijte výhod flexibilních možností různých řešení a sběru dat. Naše produkty vám nabízejí plnou kompatibilitu a interoperabilitu produktů a softwarové možnosti zajistí veškeré vaše potřeby. Ať už jde o mechanické, mechatronické nebo elektronické řízení . Elektronické přístupové systémy.

Výrobce: Vyberte výrobce. Nabídka přístupových, identifikačních, stravovacích a docházkových systémů zahrnuje sortiment pokrývající široké spektrum aplikací. Naše firma je schopna zhotovit systém přesně dle požadavků a specifikace pro danou lokalitu. Kvalitní docházkový systém vám na tyto otázky odpoví. Zavedením docházkového a přístupového systému získáte automatickou evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců s následným informačním výstupem pro další využití.


Možnosti identifikačních systémů jsou . Dnešní elektronické přístupové systémy (ACS), díky vzájemnému propojení i na další systémy, zajišťují kompletní řízení přístupu osob do vybraných místností v rámci celých podniků či panelových domů včetně. Smyslem použití těchto, dnes již výhradně elektronických , systémů je především kontrola a evidence vstupu, zabránění přístupu neoprávněných osob do střežených prostor. Systémy umožňují rozlišení jednotlivých vstupujících osob, sledování jejich pohybu v definovaných zónách.


Princip přístupových systémů spočívá ve . Nabízíme Vám dlouholeté zkušenosti z řady instalací přístupových systémů v bytových a komerčních budovách. Klademe důraz na výběr takového systému, který všem uživatelům značně usnadní vstup do objektu a zároveň zcela znemožní vstup nepovolaným osobám. Ideální pro domácnosti a malé firmy: S elektronickým zámkem e -primo můžete sami okamžitě zadávat i zpětně mazat přístupová práva k Vaším dveřím. Pomocí přístupových systémů je možné ovládat jakékoliv elektronické zábrany, jako například turnikety , . Kartový systém MUL-T-LOCK ProQsimity.


Snadná montáž systému bez pokládky kabeláže a díky tomu i bez zásahů do zdí nebo do. System AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronicky uzamykací systém , který byl vyvinut v Rakousku, kde je i vyráběn, poskytuje především podnikům s odlehlými pracovišti přesně takové flexibilní řešeni, jaké nepřetržitě vyžaduje každodenní provoz.

Chytrý zámek ENTR Ovládání mobilem, čtečka prstů. Při použiti systému AirKey se totiž klíč zasílá .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.