Drátěná síťovina

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vám ušetří spoustu času. Toto je extrémně jemný kus drátěného pletiva z nerezové oceli.


NENÍ SKLADEM Vybrat cenu. Je možné si vybrat z mnoha rozměrových či materiálových variant, které jsou vhodné pro Vaše využití.

Drátěná síta jsou utkána či svařena z ocelových drátů. Vyhledejte své nové obchodní partnery z oboru kovové drátěné sítě a síťovina v mezinárodní databázi firem Kompass. Ověřené informace o firmách včetně kontaktů na manažery. Libina, zpracování drátů, výroba výrobků z drátu. Dráty, drátěné výrobky, kovové tkaniny, drátěné koše, filtry, pletivo, mobiliář, dráty do sešívaček, nerezové dráty, žebérková pletiva, svařované sítě, pletivo pro oplocení, filtrační tkaniny.


Prodej průmyslových sít , kovových tkanin, perforovaných materiálů, dopravních pásů a tahokovu. Výseky všech druhů z kovových filtračních tkanin, z kovových tkanin se čtvercovými oky.

Výroba:- tažené ocelové dráty a . Zaregistrovat se Přihlásit se . Druhá polovina prolétla otvory v pletivu, střela se však kontaktovala s drátem, došlo ke zkratu piezoelektrické rozbušky a kumulativní hlavice tím selhala. Kategorie: Drátěné sítě a háčky. Sledujte obchodní podmínky. Popis výrobku : Oka 4x4cm nebo 5x5cm.


Drátěnou síť možno umístit do trubkových rámů a poté používat jako závěsné či do stojanů. Přejdi na stránku : › Síťovina drátěná lakovaná zelená 100cm 30m. Oblast využití kovových tkanin je v celé . Kovové tkaniny Společnost MDL s. Charakteristika: nejrozšířenější drátěné síto.


Montážní pokyny: upíná se podélně i příčně pomocí napínacích lišt pro různé druhy falců, příp. Velikost oka: - (vyjímečně až 150) mm. Průměr drátu: - 1mm. Forma dodání, Klubo, různé náviny (viz níže) .

Použití, Různorodé - dle potřeby zákazníka. Aplikujte ze stejné nabídky modifikátor Surface. Tím pokryjete drátěný model povrchem.


Parametrem Steps určujete hladkost povrchu modelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.