Bazos sici stroje

Prodám počítačem řízený šicí stroj vyšší kategorie s IDT systémem. Robusní kovová konstrukce umožňuje stabilní chod při vyšším zatížení. Je vybaven programy, včetně vyšívání dvou druhů abecedy, vyšívacích, overlockových a strečových stehů na zpracování pružných materiálů.


Na osvětleném displeji pře. Prodám elektronický šicí stroj ve výborném stavu, druhů stehů, automatický navlékač nitě, ořez nitě.

Rozšiřující pracovní stolek,plastovy kufr, zakladni patky ( zippvá apd), dále lemovací, kráčejíci, řasicí, quiltujici, overlocková. Pořizovací cena doplňkového příslušenstvi tis Kč. Inzeráty Šicí stroj - aktuální inzeráty na Sbazar.


Janome 601XL bohaté příslušenstvi. Nabízím ŠICÍ STROJE (overlocky a coverlock) BERNINA. Stroje jsou v provozu tři měsíce, mají záruku a servis v ceně ještě na roku, kompletní příslušenství a doklady. Stroje šijí skvěle, zbavujeme se jich kvůli přechodu na průmyslové stroje.


Toyota Necchi 215A má ve výbavě šicích programů, které jsou zobrazeny přímo na stroji.

Dále nabízí i netradiční, půvabné dekorativní stehy, snadno nastavitelné dvěma kruhovými voliči s měkkým, na dotek příjemným povrchem. Vše potřebné k šití, pletení a jiné ruční práce naleznete v sekci Šicí stroje , galanterie na inzertním serveru ANNONCE. Naleznete zde šicí stroje , pletací stroje , látky, bavlnky a další šicí a pletací portřeby.


Malý kompaktní šicí stroj Luxis model HY-201. LADA, skříňový, šlapací, ponorný:. Elektrický šicí stroj VERITAS. Prádlový dírkovací stroj JUKI.


Podstavec pod šicí stroj litinový. Průmyslový šicí stroj STROBEL. Střední řada šicích strojů vybavená řadou stehů a část pracovní desky má kovový povrch. Určený pro domácí použití. IHNED k odeslání, u Vás již 22.


Bazar - šicí stroje - eshop. U nás najdeš kvalitní elektro a designový nábytek přesně podle svých představ. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Vícejazyčný online slovník.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Nové, bazarové šicí stroje. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné šicí stroje. Pestrá nabídka šicích strojů a overlock od značek AEG, Guzzanti, Singer a další. GUZZANTI GZ 1je servisované či použité zboží.


Předchozí majitel produkt používal, ale navrácen byl ve velmi dobrém stavu. Vítejte v bazaru šicích strojů! Máte doma starožitný šicí stroj, který vám překáží a nechcete ho vyhodit?


Koupili jste nový šicí stroj a pro starý již nemáte využití? Nebo vám zbyly patky, jehly nebo přídavný stolek? Podejte si inzerát do rubriky Nabídka!


Prodám šlapací ponořovací funkční šicí stroj z r. Jedná se o hezký bytový doplněk z leštěného ořechu a litinových odlitků za 890.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.