Sifonovou lahev kovočas model 2012

Hlava je vhodná pro užití s tradičními, opakovaně plnitelnými sifonovými bombičkami SIFOS. Obsah balení: - nová kompletní hlava pro sifonové . Od předchozího modelu se liší designem a odlišným. POZOR - Tuto hlavu nelze použít na skleněné, drátem opletené sifonové lahve Kovočas. Originální náhradní díl - matice pro utahování bombičky - z produkce firmy Kovočas. Pouze s originálními hlavami Kovočas . KOVOČAS Matice pro utahování bombičky české opletené drátem - sifonová lahev.


POZOR - Matice není kompatibilní s novými hlavami si… Kč. Obchod ověřený zákazníky. Těsnění je vhodné pro skleněnou opletenou lahev. Což je kopletní set gumových těsnění pro tu. Koupil jsem právě sadu tesnení jak pro jehlový . Prohlédněte si cenové nabídky na Hlava pro sifonovou lahev SODA od obchodů na Zboží.


Sada obsahuje ks těsnění. S tím se musí stále šroubovat a šroubovat a nalívat a vylívat a pokud nenecháte naplněnou láhev dlouho stát, dostanete jen vodu mírně nakyslou, zato však bez bublinek. S láskou jsem si vzpomněl na sifonovou láhev hned při prvním použitím a její . Nabízím retro doplněk do moderní kuchyně. Je po repasi - nová těsnění,jehla a vyčištěné závity.


Prodam starou SIFONovou lahev z pozustalosti. Koupím opletenou dózu na led k SIFONové láhvi KOVOČAS. Náhradní hlava - sifonová lahev KOVOČAS opletená drátem.


Sifonové bombičky 10ks - pouze plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.