Rychlé koblihy z tvarohu

Recept na rychlé koblihy ke svačině nebo pro návštěvu. Tvarohové koblihy vytvoříme z těsta, které si vytvoříme promícháním mouky s práškem do pečiva, tvarohu , vajec, špetky soli, rumu a mléka. Smažené koblihy na oleji sypané cukrem chutnají teplé i studené.


Jsou uzasne mekke, povrch krupavy, jsou opravdu jako koblihy , jen mi prijdou chutove mdle. Jendo,koblížky jsou skutečně velmi dobré, rychlé , no prostě ňamňamňam. Bez povidel nebo džemu by koblihy pěkně drhly v krku.

Ne tak v případě, že je upečete z tvarohového těsta podle cukrářky Markéty Krajčovičové, které je krásně vláčné. Jsou opravdu rychlé a výborné, dnes jsem je dělala už podruhé a děti jsou z nich nadšené! Ony rozinky a tvaroh patří k sobě, ale my jsme rodina co vidí rozinky a otřepe se. Nějak je ze všech receptů vyloučím a pak mě nenapadne to uvést!


Na válu smícháme mouku cukrem, sodou a solí, přidáme tvaroh, vejce a rum. Vypracujeme těsto a rozválíme na sílu cm. Vykrajujeme z něj kolečka a do. Máme chuť si trochu zahřešit?

Z těsta lžicí vykrajujeme kousky a smažíme ve. Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo! Obrázek z Recept - Tvarohové koblížky bez kynutí.


POTŘEBNÉ PŘÍSADY 2g měkkého tvarohu ,2g mouky hladké ,lžic mléka ,ks vejce ,sáček prášku do pečiva, sáček vanilkového cukru, olej, moučkový cukr. Rychlé koblížky z tvarohu. Mohlo by vás zajímat: bez kynutí, koblihy, koblížky, rum, rychlé koblihy , rychlé recepty, sladké recepty, smažené koblihy, smažení, snadné koblihy, Recept bez . Velice chutné koblihy z tvarohového těsta, které jsou vláčné i na druhý den. Koblihy rychlé z tvarohu.


Do rozpáleného tuku lžící vykrajujeme koblížky a smažíme zvolna dozlatova. Ahoj,dělám taky takový malý kobližky ale z tvarohu :celá vejce,tvaroh,1lžíce rumu,van. Všechny suroviny dobře propracujeme v těsto. Přidat lžic mléka,O,hl.


Kávovou lžičkou házím do tuku jako koblížky a obaluji nebo sypu ml. Je to rychlé a je toho plná mísa. Pro psaní komentářů se přihlaste nebo . Takhle připravené koblížky (zatím to jsou vlastně placičky) vkládáme do rozpáleného oleje ( musí ho být hodně, aby v něm plavaly) a pečeme z obou.


Už děsně dlouho mě honila mlsná na klasické koblihy nebo vdolky, ale většinou mě odradila časová náročnost, protože čekat, až se těstu uráčí vykynout, není nic pro mě!

Dostaly vaše děti chuť na kobližky? Naše rychlé tvarohové kobližky s rozinkami zvládnete nachystat za půl hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.