Holení muži

Holení vousů patří k běžné úpravě zevnějšku civilizovaného mladého muže, i když se najdou i takoví civilizovaní mladí muži , kteří si pěstují knír nebo dokonce plnovous. Pro ty ostatní je na trhu k dispozici celá řada prostředků na holení - strojků, pěn, gelů a všelijakých kosmetických přípravků. Většina bude asi souhlasit, ale holení nepatří k nejoblíbenějším činnostem nás chlapů.


Nicméně, protože mě holení živí, rád bych se zmínil o možnostech a z. Pokud dáváte přednost žiletce, holte se ideálně po koupeli nebo sprše a důsledně při tom používejte pěnu nebo gel na holení. Změkčí vousy, sníží riziko poranění a během holení pokožku zvláční.

Stejně důležité je používat zklidňující přípravky na závěr. Ty vybírejte podle typu pleti. Muži se sušší pokožkou by se měli . A to z důvodů, které jsou zřejmé v našem článku Holky od bobří řeky? Zarostlé klíny jsou zpět!


A ještě jeden zajímavý výzkum, který se týká holení vousů. Podle autorů studie je tomu tak možná proto, že tito pánové o sebe . Holení u mužů už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Pupínky po holení - muži už rozebírají maminky na webu eMimino. V novém seriálu zcela otevřeně odpovídají studentky na otázky na tělo od Martina a Patrika. Které partie by si měli muži holit, a které naopak nechat zarostlé? Autoři: Patrik Fiala, Martin.


Historie věcí kolem nás. Starověké jeskynní malby dokazují, že naši prapředci znali způsob, jak se vousů zbavit. Holení se je relativně hojně tematizovanou otázkou – ať už jde o podpaží, intimní partie, nebo také nohy.


V případě žen se v dnešní době jedná o standar ovšem v případě mužů je holení nohou stále minimálně diskutabilní. Přitom základní argument je jasný – méně chlupů = lepší hygiena. Jednoduše řečeno, i pro muže.


Dobrý den, rád bych se zeptal, co mám udělat s pupínky a červenými flíčky po holení obličeje. Používám pěnu a klasické holení. Měl bych přejít na elektrický strojek? Nebo používat nějaké krémy.


Je to dost nepříjemné, pokožka pne a pálí. Poradil by mi někdo jak na obličej . Advokátka Angela Garvinová () ráno vstane, vyčistí si pleť, nanese tonikum. Každodenní holení je činností, kterou ne zrovna všichni muži provádějí s nadšením.

Raději si nechají narůst malé strniště, které jim přijde mnohdy i pohodlné. I přes nelibost svých drahých poloviček nechávají na svých tvářích rašit knírky, větší odvážlivci i mnohdy hutný plnovous. Byť je zarostlý vzhled . Stačí jím prý párkrát mávnout přes kůži a člověk je oholen.


Riziko náhodného pořezání i dalších nepříjemností obvyklých při holení je prý nulové. Tak funguje Skarp, nový typ holicího strojku vymyšlený podle listu The Daily Telegraph dvěma Švédy. Pánové, balíček Holení muži obsahuje jak produkty určené na holení ve formě pěny, krému nebo gelu, tak přípravky, které jistě oceníte i po holení.


Balíček můžete využít jako dárek k narozeninám či k Vánocům. Můžete si z něj vybrat jenom některé produkty. Tehdy je holení těla doporučováno pouze na vlastní nebezpečí. Pokud však patříte k těm, kteří na benči bez problémů zvednou vlastní váhu, svou mužnost nemusíte dokazovat chomáči chlupů. Pochlubte se výsledky své tvrdé práce i . Ani muži , kteří si zvolili současný trend plnovousů, by neměli zanedbávat hydrataci pleti obličeje.


To proto, že se pleť pod plnovousem rychle vysušuje a šupinatí. A tak je vhodné používat lehký pleťový gel, který lze aplikovat i pod plnovous. Při holení dalších částí těla platí stejné zásady, jako při holení obličeje: aby holení.


Uherské Hradiště – Ticho a jen břitva jezdící po strništi. Tak klidné může být klasické pánské holení břitvou, které se postupně vrací na výsluní. Namísto hlučného elektrického strojku přináší retro atmosféru první republiky a zázemí výhradně pánského podniku. Například do Uherského Hradiště se po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.