Nástěnné nalepovací hodiny

Zlaté nalepovací moderní nástěnné hodiny JVD HW53. Kč - 7Kč v obchodechPorovnat ceny . Nástěnné nalepovací hodiny StarDeco černé. Praktické samolepící hodiny v černé barvě s výraznými čárami místo číslic v pravidelném kruhu. Hodiny můžete umístit dle svých představ na plochu a vytvořit tak nevšední a.

Máme skladem, osobní doběr. Nalepovací hodiny na zeď, samolepící 3D hodiny. D hodiny jsou moderní hodiny vhodné do obývacího a dětského pokoje nebo kanceláře. Samolepící hodiny jsou určené na stěnu, měří nejen čas, ale oživí i interiér.


Možnost libovolně poskládat a nalepit čísla a indexy hodin. Délky ruček od středu: 1a 240mm . Luxusní nalepovací nástěnné hodiny.

Výška čísla: mm délka minutové ručky od středu ručiště: 245mm délka hodinové ručky od středu ručiště: 165mm . Výška čísla: mm délka minutové ručky od středu ručiště: 240mm délka hodinové ručky od středu ručiště: 165mm . NÁSTĚNNÉ NALEPOVACÍ HODINY platné do: 24. Všechny hodiny mají na zadní části samolepící fólii, díky které můžete hodiny nalepit na zeď. Hodinový strojek lez buďto také přilepit, nebo připevnit . Designové nástěnné hodiny španělské značky Fisura jednoduše připevníte na zeď nalepením.


Chromovaný kov dodá interiéru šmrnc a díky absenci ciferníkového podkladu do něj skvěle zapadnou. Praktické nástěnné hodiny, které se hodí do jakékoliv místnost u vás doma a mohou být také krásnou výzdobou interiéru jako obrázek. Sladit pokoj a všechny jeho součásti s výraznými nástěnnými hodinami ale není snadné a už vůbec ne levné.


Dostupným a unikátním řešením jsou nalepovací nástěnné. Rychlé dodání zboží, Rychlá expedice do hodin. Dárek ke každé objednávce. CENA 39- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 21.


Originální motivy, Exkluzivní originální motivy. Plně tvarované plastové číslice v designových barvách.

Vybírejte a nakupujte nábytek na našem eshopu nebo v kamenné prodejně v Sedlčanech. Střed hodin je vybaven kvalitním, prověřeným hodinovým strojkem. D hodiny jednoduše přilepíte na vybrané místo, velkou výhodou je, že si rozměr hodin můžete určit sami. A výsledek je ohromující.


Tyto hodiny totiž působí elegantně a přitom. Stylové hodiny , které potěší oči každého milovníka netradičních doplňků. Vyberte si ze dvou barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.