Lamart damas lt2045

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pořiďte si raději nový, který opravdu vydrží i. Jak se vyznat v různé nabídce nožů, když je v nabídce tolik různých sad s různou cenou?


Poradí vám test kuchařských nožů zaměřený hlavně na ostrost, celkovou odolnost a schopnost krájení.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Mimořádně ostrou čepel, která se nezalekne masa ani zeleniny, můžete pohodlně ovládat pomocí ergonomické rukojeti. Kuchařský nůž s ergonomickou rukojetí, která vám umožní maximální účinek a bezpečené krájení. Díky svému materiálu nerezové oceli navíc nijak neovlivňuje chuť nebo vůni . Určitě si vyberete také další Nože výrobců , Acron, APETIT.


Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Very sharp blade with an ergonomic handle for maximum effect and safe handling.

Does not affect aroma and flavour of sliced food. Rinse and dry after use. CAUTION: Improper handling makes every knife dangerous. Veľmi ostrá čepeľ a ergonomická rukoväť pre maximálny účinok a bezpečné použitie. Neovplyvňuje vôňu a chuť krájaných potravín.


Po použití umyte a osušte, ukladajte mimo dosahu detí. UPOZORNENIE : Pri nesprávnej manipulácii je každý nôž nebezpečný. Velký kuchařský nůž DAMAS s nerezovou čepelí od firmy Lamart. Propracovacovaný a praktický nůž zaručuje dlouhodobou ostrost.


Nůž je vhodný na krájení a porcování velkých kusů masa, ryb, zeleniny apod. Nůž je ozdoben dekorem, který vypadá jako vrstvená damašková . Zamów dostawę do dowolnego salonu i zapłać przy odbiorze! V akci: AKCE elektro Műller Doporučená cena: 49Kč Cena (bez DPH): 28Kč Cena celkem (s DPH):3Kč.


Skladem Cena přepravy viz. Osobní odběr na prodejnách ZDARMA .

Give yourself the gift of a new affordable knife that can withstand demanding everyday use. Kuchársky nôž s ergonomickou rukoväťou, ktorá vám umožní maximálny účinok a bezpečné krájanie. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Próbáld ki ezt a LAMART Damas szakácskést, amellyel innentől kezdve gyerekjáték lesz a főzés! ALESSI PARMENIDE Red cheese grater made of stainless steel and thermoplastic AARUR € 27. V, Dishwasher safe, Metal .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.