Kulma eta liliana

Díky jednotlivým nástavcům si snadno vyrobíte přesně takový účes, na který zrovna budete mít chuť. Teplovzdušný kartáč ETA Liliana se třemi nástavci v praktickém cestovním pouzdře. Má rychlosti proudění a teploty vzduchu a funkci CARE pro snížení teploty. Celý popis a technické parametry.


Ostatní zákazníci si také prohlíželi.

Espresso DeLonghi Intensa ECAM 23. Liliana , Kónická kulma na vlasy ETA Liliana představuje ideálního pomocníka pro tvorbu dokonalého účesu. Potřebujete opravit výrobek ETA ? Nabízíme vám přehledný seznam mnoha záručních i pozáručních servisních míst po celé České republice.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Kulma je vybavena keramickým. Světelná signalizace provozu a chladná špička je samozřejmostí.


Její průměr je mm, vládne příkonem W, PTC topná tělesa zaručují velmi rychlé dosažení teploty.

Díky keramickému povrchu je k vlasům velice šetrná. Má praktický tvar a design, takže se pohodlně drží a snadno se s ní manipuluje. Teplotu lze regulovat v rozsahu 1až . Oceníte i jednoduchou údržbu. Disponuje dvěma rychlostmi foukání a . Přepínač pro volbu rychlostí proudění a teploty vzduchu. Tlačítko CARE pro okamžité snížení teploty prou.


Jej priemer je mm, vládne príkonom W, PTC topné telesá zaručujú veľmi rýchle dosiahnutie teploty. Túžite po účese ako od kaderníka? Vyznačuje praktickým tvarom, jednoduchým ovládaním a ľahkou údržbou.


Určitě si vyberete také další Kulmy, vysoušecí helmy, natáčky výrobců Babyliss, BaByliss PRO, Braun. Provedení výrobku: černá barva, růžová barva. Ionizátor: NE Příkon (W): 25.


Studený vzduch: NE Počet nástavců: 0. Inzerát Konicka kulma ETA Liliana v okrese Praha-výcho cena 4Kč, od sona.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.