Chladící zařízení do skladu

Pak si do něj pořiďte od nás kvalitní chlazení skladů pro uskladnění veškerých potravin jako ovoce, zeleniny, nápojů a dalších potravin. Chlazené sklady se realizují i ve stavebním celku, kde se jedná o vestavbu skladu do již zrealizované stavby. V takových případech je samozřejmě dobře posoudit stávající stav a poté provést návrh chlazeného skladu.


Izolace se opět provádí nejvíce polyuretanovými panely, jejich sílu určuje teplota a velikost prostoru který . Podnikáte v průmyslové oblasti a je potřeba řízení teploty?

V Geoteku vyrábíme a dodáváme chladící zařízení do potravinářských či farmaceutických průmyslů. Chlazení různých nápojů ve skladech pro udržení kvality před kozumací je zpravidla v rozmezí od 10° až 15°C. Pro tyto účely nabízíme zhotovení chlazení s vlastní regulací do již připravených místností nebo požadovanou zaizolovanou místnost v podobě boxu s izolovaným vstupem, navrhneme a . Typy chlazení skladů potravin. Mám zájem o konkrétní nezávaznou kalkulaci . Hospodárná a vhodně navržená technologie chlazení ovlivňuje významně náklady na provoz chlazených skladů.


JDK jako výrobce chladicí.

Chcete vědět, jak je možné ušetřit na chlazení skladů potravin? Vedle osvětlení, vytápění je chlazení potravin jednou ze tří největších finančních položek. Pokud přepnete chladící vitríny do úsporného režimu během doby, kdy je prodejna zavřena, můžete ušetřit až spotřebované energie. Chlazení je způsob krátkodobého uchování potravin při teplotě – o C. Slouží k uložení většího množství potravin. Jejich stěny jsou velmi dobře tepelně izolované.


Nabízíme klimatizační jednotky s nízkoteplotním chlazením vhodné především na chlazení sklepů, skladů vín, květin, pivnic, potravin, přípraven a řeznictví. Toto zařízení se hodí do místností, které se za velkých . Realizujeme zakázky na panelové chladící a mrazící boxy do prodejen - skladů masa, zeleniny, potravin a nápojů. Dodáváme technologii na atypické ledničky na víno do restaurací. V nabízeném sortimentu jsme flexibilní, vždy zvažujeme optimální poměr mezi nutnými požadavky a investicemi. Většina zakázek je vzhledem . Centrální sdružené jednotky – technologie pro průmyslové chlazení větších výkonů, které dokáže propojit více chladicích a mrazicích zařízení do jednoho celku.


Sdružené jednotky jsou vhodné. Jsou také vhodné pro chlazení dozráváren ovoce, průmyslové chlazení skladů apod.

Výhodou je ekonomický provoz s regulací výkonu dle skutečné potřeby chladu. Nabízíme kondenzační jednotky pro komerční chlazení , chladicí a mrazicí sklady , potravinářský a zpracovatelský průmysl, průmyslové aplikace, chlazení výrobních. Free-coolingem pro chlazení vody.


Prodej chladicí a mrazicí techniky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SINOP CB, Chlazení Špaček, s. Kompresory a chlazení s. Zde si můžete prohlédnout náš centrální prodejní sklad ve Vraňanech u Mělníka. Fotogalerie prodejního skladu : Sklad VRAŇANY. Kontakty: vrátnice, tel.


CHLADÍCÍ VÝKON kW, určeno pro místnosti do 30m³, bohaté příslušenství. Tato klimatizace neslouží k plnému vychlazení místnosti, vzhledem ke svému chladícímu výkonu 9kW, jde spíše o lokální ochlazení místa pobytu. DOPRAVA PO CELÉ ČR ZDARMA ! Clazení na 12°C vhodné pro malé i velké prostory.


Chladící tecnologie pro chlazení vína na 12°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.