Pračka beko wmb 50811 f

Beko s náplní na kg prádla, odstřeďováním 8ot. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do hodin: . Jde mi o to, zda se pračka vleze pod linku (linka má 8cm). Kolik je výška,šířka,hloubka,váha.


Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod.

Pokud pračka neždímá, program může být. Změna volby po spuštění programu. Tuto funkci použijte, když vaše pračka začne prát.


Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu , . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Prodám pračku BEKO let starou.


Pod bubnem zapadlá kostice.

Program Bawełna stopni-wirowanie. Pračka i tak plně funkční. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Práčka ovláda základných programov a je vybavená detským zámkom. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Stanislav Lukeš, ONLINESHOP. Chyb může být hned několik.


Dobrý den, doporučuji konzultovat v servisu nebo u výrobce. Hlučnost při odstřeďován. Ušetríte: 3€ (). SPECIFIKACE: Energetická třída : A-. Im Falle einer Frage zögern Sie nicht uns zu kontaktieren.


Wir möchten Sie jedoch darum bitten ihr Problem genau und ausführlich zu beschreiben, damit andere Benutzer Ihnen ihre Frage detailliert erklären können. The Beko manuals for Washing Machine are available online for free. You can easily download. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Počet otáček odstřeďování: 800.

Spotřeba elektrické energie: kWh. Výrobce: ARCELIK Segment: Volněstojící pračka. Plně automatická pračka. Many instructions, immediately after the purchase, go into the trash along with the box, . Upewnij się, że opisałeś swój problem.


W ten sposób inni użytkownicy będą w stanie dostarczyć poprawną odpowiedź.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.