Dětská pyrotechnika brno

Bouchací kuličky, dětská zábavní pyrotechnika. Bručoun, dětská pyrotechnika. Velkoobchodní a maloobchodní prodej zábavní pyrotechniky např. Provádíme realizaci ohňostrojů pro různé rodinné či firemní oslavy.


Váš ohňostroj Vám profesionálně odpálíme, nebo připravím k jednoduchému odpálení.

Už vás nebaví nudné party a rodinná setkání se stále stejným scénářem? Víme, jak stoprocentně oživit jakoukoliv oslavu. Je jedno, zda se jedná o výročí, narozeniny či třeba obyčejné víkendové grilování, zaručeným receptem na skvělý zážitek je zábavná pyrotechnika. Pro Vaše oslavy je připraven bohatý sortiment konfet, létajících lampiónů, chemických světel, raket, kompaktů, římských svící, kulových pum, fontán, pochodní, petar dýmovnic a dětské pyrotechniky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Colosus.


Petr Cymorek, Pyroshock. Aktuální katalog firem v kategorii dětská pyrotechnika Brno -město.

Najdete zde pyrotechnické výrobky Třídy nebezpečnosti I. Pyrotechnické výrobky označené Třídou I. Naleznete zde i několik výrobků Třídy nebezpečnosti II. Ty mohou nakupovat a používat osoby starší let. Naši ochránci, kteří bdí nad bezpečností vovčanů dbali na vaši bezpečnost. A proto je tento výrobek prodejný osobám starším let! Hmotnost pyrotechnických složí, g. Kategorie nebezpečnosti: P1.


Zábavní pyrotechniku všech kategorií u nás až do Silvestra seženete za extra nízké ceny. Mrkněte, na jaké efekty ohňostrojů a další pyrotechniky se můžete těšit. Prodejné osobám starší21 . Velký výběr zábavné pyrotechniky.


Kamenná prodejna je otevřena po celý rok. Ohňostroje na jedno zapálení. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní zábavní i profesionální pyrotechnika a ohňostroje. Odpalte svůj ohňostoj s námi!


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.