Chemické pomůcky a nádobí

Hadice kaučuková vakuová. Cena je uvedena za metr. Popis: - minimální odběr metr, nejdelší dodatelný kus viz. Chemické technické sklo. Hana Cídlová, Eva Lomovcivová.


Katedra chemie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity, Česká republika.

Připravily jsme pro Vás zábavnou hru – pexeso. Kromě zábavy Vám přinese i poučení a snad Vás i sblíží s jedním vědním oborem – chemií. Zahřívání skla: Tenkostěnné nádoby (kádinky, baňky) lze zahřívat přímo na vařiči či plamenem kahanu (přes síťku), ale nikoli prázdné. Erlenmayerova) frakční baňka odměrný válec hodinové sklo. Laboratorní pomůcky , chemické nádobí.


TEST Z LABORATORNÍHO VYBAVENÍ A POMŮCEK. Vyberte okruhy, ze kterých si přejete být testováni a počet otázek v testu: Sklo a porcelán. Výroba chemikálií v kvalitě čistý a p.

V našem eshopu naleznete kromě laboratorních chemikálií také tisíce položek laboratorního skla, pomůcek z plastu, pryže a kovu, spotřebního materiálu pro laboratoře a prostředků pro hygienu, ochranu a bezpečnost. V našem sortimentu je významně zastoupena i laboratorní přístrojová technika pro mechanické operace, . Vyber správný název laboratorní pomůcky na obrázku: Ukázat všechny otázky. V chemické laboratoři používáme chemické nádobí a pomůcky z různých materiálů. Nejčastěji používaným materiálem je. SKLO, dále PORCELÁN, KOV A PLAST.


Mezi základní laboratorní pomůcky patří skleněné nádobí. Podle použití si ho pro naše účely rozdělíme na odměrné nádoby, varné a reakční nádoby a ostatní sklo. Pracovní list je tvořen dvanácti obrázky chemického nádobí a pomůcek. Tajenkou je pravdivý výrok - záhadná chemie. Lze pracovat individuálně i ve skupinách.


Je přiloženo autorské řešení. Základní chemické nádobí a pomůcky. Který materiál se používá na chemické nádobí a pomůcky ? Názvy chemického nádobí a pomůcek.


Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.