Brambory ve slupce v mikrovlnce

Stejně lze vařit i brambory ve slupce , pokud možno použijte menší. Jak uvařit bramboru v mikrovlnné troubě. Chcete si dát k večeři čerstvě upečenou bramboru, ale nemůžete hodinu čekat, až se upeče v troubě?


Dejte ji do mikrovlnky ! Předkládáme vám návo jak si připravit pečenou bramboru za méně ne.

Smetanové fazolky a kukuřice s masem podávané na bramboru vařeném ve slupce. Pěkné brambory i se slupkou buď jen lehce nakrojíme, nebo je rozčtvrtíme, dáme na talíři do mikrovlnky a přiklopíme. Mikrovlnku dáme na nejvyšší výkon a zapneme - doba je různá dle množství brambor a výkonu mikrovlnky. Jak vařit brambory v mikrovlnné troubě. Mikrovlnná trouba vaření brambor ve slupce dostat suché a rozpadnou.


Na rozdíl od stejné brambor svařované na talíř, neztrácí své vlastnosti i během několika dní - nešíří a stává se slizký. Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami.

Dáme je na talíř a troubu zapneme. Já je nebalím každou zvlášť, ale dávám je do igelitového sáčku, ten na několika místech propíchnu, a pak vařím, menší brambory , asi kousků na 5W tak minut. Záleží na množství brambor a jejich . Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Vařím je ve slupce v mikrovlnce , čas nenapíšu, pt záleží na počtu brambor a taky velikosti.


Píchám do nich průběžně nožíkem a když je měkký, tak ho vyndám. Nejlepší je si je uvařit večer a ráno z nich pak dělat salát. Tak mě včera mamka radila, koupit . Povařte brambory v mikrovlnce. Omyjte je, osušte a celé propíchejte vidličkou.


Každou bramboru pak posaďte na kus kuchyňského papíru nebo ubrousek a osm minut povařte v mikrovlnné troubě nastavené na nejvyšší stupeň. Pak je nechte ještě minutu stát. Pokud byste vařili víc brambor , je nutné trochu jim pobyt v troubě . Zajímavý a rychlý recept na uvaření větších brambor za min.


Seznamte se s námi se základními pravidly přípravy brambor. Ať už se rozhodnete vařit brambory ve slupce či bez ní, budete potřebovat dostatečně velký hrnec s pokličkou.

Pro vaření používáme horkou vodu, kterou si kvůli úspoře. Hrníček dejte ohřát na cca min. Obsah hrníčku poté postupně . Může se to zdát, jako naprostý nesmysl, ale věřte, že brambory z mikrovlnné budou chutnat naprosto stejně, jako ty z vody.


Navíc jsou udělané během pěti minut. Vložte je na papírovou utěrku a zabalte je do ní. Jak si je doma připravit tak, aby byly chutné a správně křupavé? Co mi papiňák vymaloval kuchyň, vařím (nejen) brambory v mikrovlnce. Uložte si brambory vařené ve slupce do svého jídelníčku zdarma.


V celku v mikrovlnné troubě uvařené brambory , grilované pod grilem v troubě, servírované spolu se zakysanou smetanou. Zkuste místo rozčilování nejprve uvařit vývar z kmínu, který následně scedíte a použijete na uvaření samotných brambor. Vařené v tlakovém hrnci: brambory ve slupce vložíme do tlakového hrnce a po začátku varu vaříme asi minut.


Bramborová kaše se smetanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.