Whirlpool acm 802 ne zapojení

Indukční varná deska s dotykovým ovládáním a možností časování varných zón. Pohodlné a rychlé vaření na indukci. Jednoduchý design a čisté provedení se hodí do každé kuchyně. Dotykové ovládání na přední straně varné desky řídí indukční plotny.


Zapojení desky, jak jsem již psala je vhodné od odborného pracovníka - elektrikáře, aby byla záruka na spotřebič platná.

Vestavná indukční deska se varnými zónami, dotykovým ovládáním a funkcí rychlého ohřevu. Díky stylovému provedení z bezpečnostního skla a elegantní černé barvě se stane ozdobou vaší kuchyně. Funkce Power Booster zabezpečuje velmi rychlý ohřev.


Při maximálním výkonu se hrnec do minut ohřeje na teplotu 6°C. Další funkce, kterými deska disponuje, jsou. Před zapnutím varné desky postavte nádobu na požadovanou varnou zónu.


DOPORUČENÉ PRŮMĚRY DNA NÁDOBY.

Pak napájecí kabel zasuňte do držáku kabelu a vodiče připojte ke svorkovnici, jak je uvedeno na schématu zapojení , umístěném v blízkosti této svorkovnice. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Nechajte alebo odstráňte mechanické mostíky medzi skrutkami svorkovnice L1-La N1-Npodľa schémy zapojení (pozri obrázok). Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Podívejte se na další video z produktové nabídky Okay! Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. Vaření na indukci je rychlé, . Elegantní černá deska vyrobena z. Doska je ďalej vybavená časovačom a funkciou Jet Start Booster.


Varenie vďaka nim bude oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie. Tento model má tiež detskú poistku. Zároveň berie ohľad na použitý istič a tak môžete bez problému zapojiť dosku aj na napätie 2V alebo 4V. Rýchle dosiahnutie bodu varu a následné varenie vám zabezpečí funkcia Power Booster.


Trouba AKP 4IX v designu ACTUAL. Mikrovlnná trouba AMW 4IX je.

Zapojil som to normalne LLN,Zem, len kusok to prasklo, ked som to zapojil, tak neviem ci sa nieco neodpalilo emoticon. Whirlpool ACM 8NE , který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Samostatná horkovzdušná trouba AKP 4IX s kruhovým topným tělesem v designu ACTUAL se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem.


Vzhled trouby je navíc podtržen velkým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.