Komoda sconto

Vyzkoušejte naše filtry pro rychlé nalezení těch, které se budou nejvíce hodit do vašeho interiéru. Bílá zásuvková komoda skladem ihned k dispozici. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Pojme vše od hraček až po vaše oblíbené košile. Jednoduchá, středně vysoká komoda se dvěmi zásuvkami a dvěmi šuplíky SCONTO je vyrobena z lamina. Za vyššími dvířky jsou umístěny dvě vnitřní police.

Dvoudveřová komoda SCONTO je vhodná například do předsíně či ložnice a lze ji objednat . Dodací lhůta komody 8-týdnů. Povrchová úprava korpusu: mat. KOMODA SCONTO Nowoczesna komoda zaprojektowana z myślą o zwolennikach prostych i praktycznych form. Komoda je dodávána v demontu. Jasny odcień dąb sonoma wprowadza domowy, przytulny nastrój.


Jej przeznaczeniem może być niemal każde pomieszczenie w domu. Sprawdzi się zarówno do przechowywania ubrań, jak i przyborów . Vás již 1grošů, přispějte k lepší pozici v našem katalogu tím, že pro Sconto Nábytek – Obývací stěny a sestavy pro moderní bydlení přidáte groše.

Horní část komody využijete k vystavení různých dekorací. Vpravo jsou dvě zásuvky a menší dvířka, za kterými je police. Slevy, akce a výprodeje značky SCONTO. Kombinovaná komoda je z lamina v dekoru olše.


Akční nabídky na téma komoda najdete na Skrz. Jednoduchý vzhľa oválne úchytky vo farbe alumínium, zaoblené horné časti skrinky. Botníková komoda Sconto 3K. Farba: Produkty z tejto rady: ZĽAVA -. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Tento pin objevil(a) Sconto Nábytek s. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pasiteirauti apie šią prekę. This Pin was discovered by Květa Tomanová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.