Profi regály plzeň

Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. Naše společnost je rodinná firma s dlouholetou tradicí. Specializujeme se na velkoobcho ale i maloobchod regály a regálovými systémy – regály policové, paletové, nerezové, pojízdné a další související sortiment a příslušenství.


Své využití si najdou ve skladech, ale i dalších . Milan Fail - PROFI REGÁLY - Predaj regálov - policové regále, paletové regále, poschodové sklady a regále na plechy.

Doplnkové príslušenstvo - výklopné police, rohové komponenty, kovové police, drátené police, nerezové police. Regály,regály,regály,regály,regály. Prodej regálových systémů: policové regály , paletové regály , pojízdné regály , regály pro sklady, archívy, kanceláře, dílny, provozovny a obchody.


Společnost dodává regály , pojmou více zboží a zachovají přehlednost celého sortimentu. Nabízí policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skříňky a kovový nábytek. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Regálové systémy: policové, paletové, archivní, konzolové, pojízdné, obchodní zařízení-regály, pulty, nákupní vozíky atd.

Vybavení dílen a provozoven: plastové a kovové bedny, kovový nábytek, šatní skříně, pracovní stoly atd. Datová schránka: PROFI REGÁLY - Fail, s. Popis činnosti: SPECIALIZOVANÝ MALOOBCHOD A VELKOOBCHOD VÝROBA NÁBYTKU. Kontaktní osoba: Failová Štěpánka. Email: info (na) profiregaly (tečka) cz.


Email pro objednávky: info (na) profiregaly (tečka) cz. Podnikatelský subjekt s názvem PROFI REGÁLY - Fail, s. Plzeň - Východní Předměstí . Krajský soud v Plzni, odd. Základní údaje o subjektu. Firma PROFI REGÁLY - Fail, s. Plastové prepravky, šatňové skrinky a kovový nábytok.


Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu. Nabízíme nerezové regály a nerezové interierové vnitřní i venkovní zařízení, který vychází z dlouholetých zkušeností získaných vývojem, výrobou a prodejem těchto výrobků. Specializujeme se na nerezové regály především pro potravinářský průmysl - skladování potravin, chladírenské provozy, vinařství, stravování a .

Nabízíme policové, paletové, konzolové, pojízdné a. S našimi regály budou vaše sklady přehlednější, pojmou více zboží a zachovají přehlednost celého sortimentu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.