Anticalc® plus 2010

Minulý týden na stavebním veletrhu v Brně jsem navštívil stánek společnosti viz odkaz anticalc. Samozřejmě svůj produkt vychválili do nebes, každopádně můj pocit z . Stránky, které Vám pomohou jednou provždy se zbavit vodního kamene. Kolem spotřebitelů v ČR je zásobováno pitnou vodou se zvýšeným obsahem minerálních látek.


Tyto pro život nezbytné látky se usazují a způsobují trvalé problémy ekonomické, technické, estetické a hygienické. Fyzikální úpravna vody Anticalc ?

Bez použití chemie, osmózy apod. Spolehlivě zabrání tvorbě a usazování nového . Nějak Vám ty vaše zákony fyziky neumím vyvrátit, ale když tam anticalc není usazuje se . Ahoj, narazil jsem na zajímavý výrobek, kterej mi připadne jako totální blbost. Společnost zajišťuje maloobchodní a velkoobchodní prodej tohoto nejmodernějšího systému úpravy tvrdé pitné a TU vody v celé ČR. Voda vo svojej prirodzenej podobe obsahuje množstvo prvkov dôležitých a nevyhnutných pre život.


Niektoré z týchto pre život nevyhnutných prvkov však spôsobujú problémy . Určeno do všech typů rozvodů, včetně panelových domů a náročných výrobních provozů.

Doporučujeme zakoupit Montážní sadu. Objekt, Autocentrum PECINKA, prodejna a servis automobilů značky HONDA, myčka aut a čerpací stanice PHM. Místo, Roudnice nad Labem.


Rozvod vody, kombinace plastu a pozinku . Souprava pro fyzikální úpravu vody, montáž na vstup studené vody do objektu ( za vodoměr, čerpadlo). Zařízení pro fyzikální úpravu tvrdé vody. Zabraňuje tvorbě vodního kamene po celé délce rozvodů, ve všech spotřebičích, bateriích, sprchách v domě vč. Dagmar Králová, jednatelka firmy Geo Centrum, prodejce zařízení na magnetickou úpravu vody Anticalc Plus , to potvrdila: Anticalc prodáváme asi deset let, za tu dobu jsou jím vybaveny desítky tisíc bytových i rodinných domů.


Loni jsme zařízení dodali do zhruba čtyř set bytových domů. Zajišťujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej tohoto nejmodernějšího systému úpravy tvrdé pitné a TU vody v celé ČR. Dovozce a distributor úpraven vod. Po celé ČR přijedeme, změříme vodu, vypočítáme úspory, navrhneme optimální technické a cenové řešení.


Konzultace je bezplatná a trvá cca minut. Nanotechnologie na odstranění vodního kamene a vyčištění potrubí. Pro rodinné a bytové domy i firmy.


Praha - Letňany, Česká . Odstranění vodního kamene.

S NEJVYŠŠÍM ÚČINKEM na vápník a ost. Stále rozšiřujeme síť spolupracujících montážních firem. Zaručuje ošetření všech rozvodů (i starých již zanesených vodním kamenem), koncových a technických zařízení vč. Vhodné i na ústřední topení, kotle a výměníky.


Vodní kámen se neusazuje, vše je. Předmět: Fwd: Anticalc Plus - technická verze. Brně Vám zasílám technickou verzi fyzikální úpravny vody ANTICALC Plus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.