Mačkač zrnin

Mačkaná hmota je díky své struktuře vhodná nejenom pro koně, ale stále více se uplatňuje u přežvýkavců. Mačkané obilí neztrácí vitamíny a nutriční hodnotu. R zcela nové mačkače zrnin - tzv. GRAIN crushers) obilí,luštěnin,lnu a pod ke krmení.


Mačkač zrní je poháněn elektromotorem kW.

Základní model elektrického mačkače s pozinkovaným stojanem určeného pro denní množství mačkaného zrna cca 150- 200kg. Dodává se s třífázovým motorem jehož příkon je 37kW. Hodinový výkon mačkače je 6. Obchod se zlatým Ověřeno. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Titulní strana Mačkače zrnin. Prodej zemědělských strojů.

Nabízí se napsat, že čtete doporučení od výrobců šrotovníků, ale ti nikdy nic takového netvrdili. Většina zrnin se šrotuje proto, že se míchají do směsí, mačkané nelze přesně namíchat, popř. Tato verze dobře vyhovuje jak pro mačkání běžných obilovin, tak i hrachu či kukuřice.


Má dostatečný výkon pro většinu prací požadovaných na farmách s až 1dojnicemi. Válcové mačkače ROmiLL M upravují zrno působením TLAKU mezi válci s téměř hladkým povrchem. Na rozdíl od šrotovníků jsou mačkače pomaloběžné a oba válce pracují STEJNOU OBVODOVOU RYCHLOSTÍ. Výrobce mačkačů zrnin SIPMA Lublin nabízí tři druhy dvouválcových mačkačů a jeden třívalcový.


Obsah Prohlášení o shodě 3. Identifikátor Projektu, CZ. Datum Zahájení (Plánované), 16. Celý mačkač má povrchovou úpravu ekologickým a zdravotně nezávadným nástřikem Komaxit. Jedná se o práškovou barvu odolnou oděru a vodě, vytvrzenou při 2°C. Součástky, které by mohly podléhat korozi jsou karminovaný.


Motorový spouštěč má nastavitelnou hodnotu zátěže motoru, takže motor je chráněn proti. Cena produktu bez dopravy. Eshop zemědělské potřeby.

Mačkače na obilí, mačkače ovsa, mačkače zrnin , mačkání obilí, mačkač zrní. SKIOLD mačkače obilí KB 1a KB 3- velký rozsah výkonností, minimální spotřeba energie, pro všechny obvyklé suroviny, pohon dvou nebo tří válců, výkonný magnetický. Pohon mačkače od motoru je přenášen klínov. Stroj je možno dodat s pohonem na jeden válec nebo na tři válce.


V komoře je namontován na rotoru s kladivy. Na obvodu drtícího prostoru . Každý na to může mít jiný názor ale různá semínka která ovce sežere při pasení jí také nikdo neupravuje takže mi to osobně připadá jako nošení dříví do lesa ovšem samozřejmé je že jak si to doma uděláte tak to budete mít , zpočátku našeho chovatelství jsme také krmili šrot na radu jiných , potom jsme přešli na celé obilí a . Přírodní park Česká Kanada s. Nákup vybavení pro akvakulturu. ESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ MÍSTNÍ ORGANIZACE HLUČÍN. Rybníkářství Pohořelice a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.