Wc kombi jika lyra plus spodní odpad

Kombi WC s hlubokým splachováním. Svislý odpad , bočním napouštění. Včetně nádrže s armaturou Dual Flush, splachovanou na nebo litrů vody. WC sedátko není součástí výrobku.


Jeho další výhodou je univerzální způsob připojení odpadu a snadná přístupnost splachovacího mechanismu. Rozměry výrobku: Šířka: 3mm Výška: 7mm .

WC kombi WC kombi Lyra Plus spodní odpad. Požadujete- li spodní napouštění vody zvolte níže v Technických parametrech - 2spodní n. Oblé tvary naplní Vaši koupelnu neopakovatelnou atmosféru přívětivosti a pohody. Jika LYRA PLUS klozetové sedátko s poklopem, duroplast. Stojící WC , klozet LYRAplus 8. Jika TIGO WC mísa kombi , vario odpad.


Druh odpadu, spodní odpad. Montážní sada, nutno dokoupit. Splachování, hluboké splachování.

WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. Hledáte wc kombi spodní odpad ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Součástí je rovněž odborné poradenství. S armaturou Dual Flush, spodní napouštění. Inzeráty wc v kategorii Koupelny bazar na Sbazar.


JIKA LYRA PLUS WC mísa 360x630mm, svislý odpad , bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm Hloubka: 6mm Výška: 4mm Barva: bílá - svislý odpad Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setk. Spláchněte vybavení vašeho WC na jednom místě. Zobrazit ve větším rozlišení.


Poznámka: Cena bez wc sedátka. Z důvodů častého poškození nezasíláme keramické ani plechové sanitární výrobky přepravními společnostmi! Nabídka kombinačních WC klozetů se spodním dopojením odpadu.


Dama wc mísa kombi hluboké splach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.